2777
2789

الان زنگ زدم وقت گرفتم فراموش کردم بپرسم چقدر زمان میبره(چون بچمو باید ببرم خانه بازی بذارم)

چقدر طول میکشه؟

درد داره؟

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فیبروز کردم تقریبا ۱ساعت و نیم طول کشید. بستگی به کسی داره که انجام میده 

مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
بله کمی درد داره اما غیرقابل تحمل نیست من که انجام دادم و پشیمون شدم چون رنگش پریده

پوستت چربه؟؟

ماندگاریشو گفت بستگی به پوستت بین۷ماه تا سه سال

دائمی بخوای خب باید کاشت ابرو انجام بدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله با دستگاه انجام بدن درد داره باید تحمل کنی بی حسی میزنن اما بازم درد داره.. 

🥲ای بابا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پوستت چربه؟؟ ماندگاریشو گفت بستگی به پوستت بین۷ماه تا سه سال دائمی بخوای خب باید کاشت ابرو انجام ب ...

بله پوستم چربه اما شاید دو ماه نکشید که به رنگ سبز شد تقریبا تازه خوبه من ابروم زیاد خالی نبود که ضایع باشه اما سینه ابروهام سبز شده و مشخصه

بله پوستم چربه اما شاید دو ماه نکشید که به رنگ سبز شد تقریبا تازه خوبه من ابروم زیاد خالی نبود که ضا ...

با لیزر میتونی درستش کنی

چقدر هزینه ش شده بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله پوستم چربه اما شاید دو ماه نکشید که به رنگ سبز شد تقریبا تازه خوبه من ابروم زیاد خالی نبود که ضا ...

بخاطر رنگتون بوده 

من رنگ خارجی مصرف کرد الان بعد دوسال کمرنگ شده ولی هنوز رنگش مث اول

پوست منم چرب فیبروز کردم خیلی خوبه قبافه ادم همیشه مرتبه

فرق فیبروز و میکرو چیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخاطر موادی که استفاده میکنن منم از قبل هاشور داشتم سبز شده بود اما دوباره که انجام دادم الان ۱ سال گذشته اما هنوزم ابروهام قشنگ
رفتم سالن مریم حمزه ای چون از قبل هاشور کمرنگ داشتم برام میکرو تلفیقی زدن من قبل از اینکه برم سالن با کارشناسشون تماس گرفتم میخواستم وقت بگیرم.از قبل هاشور کمرنگ داشتم رو ابروهام ولی نمیدونستم باید چیکار کنم که کارشناسشون خیلی خوب منو راهنمایی کردن و گفتن میتونم تلفیقی انجام بدم و منم تلفیقی زدم و کاملا راضیم
https://maryamhamzei.com/
تو سایتشون همه اطلاعات شعبه ها و نمونه کارهای پیگمنتراشون هست
اینم پیج اینستاگرامشون