2777
2789
نوجوونی؟  انقدر پاستوریزه بودن هم خوب نیستا وگرنه سریع الان با یه اگهی بهم نمیریختی چون خیلی چ ...

نه بابا بچه ام ۷ سالشه😁خب اینجوری بزرگ شدیم البته من کلا از همون اولش از فیلمای صحنه دار یا اینجوری چندشم میشه.بخدا که تو هم اگه این عکسو میدیدی حالت بد میشه.یادمه کوچیک بودم ۸ سالم بود فک کنم یه مرد میانسال اومد از کنار خونمون رد شد اونجاشو انداخته بود بیرون فک کنم ازون روز متنفر شدم

اینجوری که شما با اب تاب تعریف میکنی،خب ،،، گزارش میزدی و وسلام،گفتنش چه سودی داره،اونم با جزئیات😏 ...

والا نمیدونم چیکار کنم تو این سایت اگه از اول تاپیک خوندی اولش نقطه چین گذاشتم همه اومدن گفتن ما نفهمیدیم واصح بگو چی دیدی.بی سوادی دو کلمه درست بنویسو فلانو بهمان منم اومدم براشون گفتم حالا شما میگی جزئیات گفتی.اسم چیزی نیاوردم ک الله اکبر از دست شماها

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها سعی کنید یکم رو زبوناتون کار کنید نیش زبون تند خویی و پریدن به هر کسی بیخودی درست نیست.دل نشکنید مرهم نمیشید نمک رو زخمم نشید.دو کلمه اومدم دردودل کنم درست نیست این جملات بعصیاتون.رو خودتون کار کنید مهربان باشیم.خداحافظتون