2777
2789
عزیزم از زیر شلوارش اونجاشو کج گذاشته بود تا سر روناش میومد خاک عالم بر سرش

اوه تا سر روناش .........چخبره

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توعم بلد نیسی ی جمله بندی دررست داشته باشی   فقد حالت بد شده

😂😂😂😂👌

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

قشنگ مشخص بود تا سر رونش اومده بود نوشته بود تن خور خوبی داره در حد نو بعد عکس کنار تخت بود

🤢🤢🤢🤢🤢🤢 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

دیوارو کردن هرزه خونه یه لباس کفش بزاریم هزار تا مریض میان عکس بده پشتش بازه جلوش بازه تنخورش چطوره ...

فرهنگ هیچی ندارن همه جارو باید به کثافت بکشند آدم میاد یه خریدی انجام بده یه وسیله بفروشه پشیمونش می‌کنند 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

تو هر برنامه ای خوب و بد هست ونده به شیوه استفاده خودت

شما آگهی که به نظر خوب نمیاد یا منظوردار هست رو گزارش بزن خود دیوار حذف میکنه 

به همین راحتی

چیز خاصی هم نبوده انقدر شلوغ کردی

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

تو هر برنامه ای خوب و بد هست ونده به شیوه استفاده خودت شما آگهی که به نظر خوب نمیاد یا منظوردار هست ...

چیو شلوغ کردم.چیکار کردم مگه.والا شما براتون هیچی مهم نیس من ازین چیزا ندیده بودم تا حالا خوشم نمیاد این چیزارم ببینم بهمین خاطر ماهواره هیچوقت نصب نکردم.چندشم میشه من سریع از دیوار اومدم بیرون دوتا آگهی زده بودم رفتم اونارو ببینم 

من دیدم زنه عکس سوتین گذاشته بود نصف سینشم پیدا بود لخت بود 🥴 نمیدونم ناظر دیوار چیکار میکنه ک اینا ...

شده تا حالا چند بار عکس گذاشتم تایید نکرده.یه نمونش عکس کفش جلو باز بود با شلوار بلند گذاشتم نوشت بخاطر اینکه جوراب پام نیس منتشر نمیکنه

چیو شلوغ کردم.چیکار کردم مگه.والا شما براتون هیچی مهم نیس من ازین چیزا ندیده بودم تا حالا خوشم نمیاد ...

نوجوونی؟ 

انقدر پاستوریزه بودن هم خوب نیستا وگرنه سریع الان با یه اگهی بهم نمیریختی چون خیلی چیزهای بدتر از این چیزی که تو دیدی وجود داره تو جامعه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

شده تا حالا چند بار عکس گذاشتم تایید نکرده.یه نمونش عکس کفش جلو باز بود با شلوار بلند گذاشتم نوشت بخ ...

دقیقا بعضی وقتا انقد سختگیرن بعضی وقتاهم بدترین عکسا رو منتشر میکنن

🕊✌🏻
چیو شلوغ کردم.چیکار کردم مگه.والا شما براتون هیچی مهم نیس من ازین چیزا ندیده بودم تا حالا خوشم نمیاد ...

اینجوری که شما با اب تاب تعریف میکنی،خب ،،،

گزارش میزدی و وسلام،گفتنش چه سودی داره،اونم با جزئیات😏😑

https://abzarek.ir/service-p/msg/2248249