2777
2789
عنوان

جاری

206 بازدید | 21 پست

جاریم خودش دوتا خونه بزرگ تو شهر داره ی خونه تو روستا داره ی ماشین داره کلی پول و طلا هنوز میگه من فقیرم پول ندارم وضعم اصلا خوب نیس..غذا های کپک زدشونو میخورن میگن حیفه بعد ما ک از دار دنیا کلا ی ماشین داریم میگه خوشبحالتون وضعتون خوبه انگار ذاتا گدا زادس خیلی رو مخه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سه تا خونه دارن بعد به شما که خونه مدارین میگه خوش به حالتون‌ وضعتون خوبه؟ خیلی ببخشید‌فکر کنم داره ...

منم همینجوری حس میکنم...باهم رفتیم طلا بخریم ۳۰ ت داشتم من اون ۲۰۰ میلیون بعد ۲۰۰ تمن خودشو نمیدید ۳۰ تمن منو میدید😐

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

به رفتارش اهمیت نده  منم  برادرشوهرن خرپوله ولی خودش گدایی راه میبره

اینا میخوان اینهمه پولو چیکار کنن اخه وقتی ازش لذت نمیبرن..وقتی تو دلت بمونه ی شب پیتزا بخوری ولی بگی ن حیفه پول بدم ب جاش بادمجون بخوری..باید ر...د ب این زندگی ها😐

بعضیا کلا ذاتشون خسیسه🤦🏻‍♀️

ارع ذاتا خسیسن...سس مایونز کپک زده بود از بوش حالت بد میشد نشست تا اخرشو خورد گفت پول دادم حیفه🤮

ارع ذاتا خسیسن...سس مایونز کپک زده بود از بوش حالت بد میشد نشست تا اخرشو خورد گفت پول دادم حیفه🤮

وای این دیگه واقعا مریضه🤦🏻‍♀️

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
اینا میخوان اینهمه پولو چیکار کنن اخه وقتی ازش لذت نمیبرن..وقتی تو دلت بمونه ی شب پیتزا بخوری ولی بگ ...

اینا پولم بدن بخورن کیف نمیکنن

تنها ویژگی خوب این برادرشوه  من اینه برای بجه هاش خرج میکنه مدرسه خوب میفرسته و اینا

خدا هوا این آدما حسود وذات خراب رو بیشتر داره رفیق

دقیقا همینطوره..همین ۳ ماه پیش دومین خونشو خرید ۲ میلیارد و نیم بعد ما گفتیم ۳۰۰ میل میدیم دستمون خالیه بیایم داخلش گفت نه من خونمو ب هرکسی نمیدم داده ی ادم غریبه ۱۸۰ میلیون رهن😐

وای این دیگه واقعا مریضه🤦🏻‍♀️

اره🤢

اینا پولم بدن بخورن کیف نمیکنن تنها ویژگی خوب این برادرشوه  من اینه برای بجه هاش خرج میکنه مدر ...

برادر شوهر من حتی سرویس هم برای دخترا و پسرش نمیگیره میگه چرا پول بدم خودشون برن...دیروز خونشون بودیم هوس برگر دستی کردم شوهرم واسم خرید جاریم گفت چقد شد شوهرم گفت ۱۵۰ چشاش ۴ تا شد که شما ۱۵۰ هزاااااار تمن دادین همبرگر بهم میگفت میمردی اگه گوجه بادمجون میخوردی🤢

اینبار گفت بگو آخی انقدر به من میگی خوشبحالت حسرت زندگی منو میخوری از خدا میخوام وضع مالیت عین من بشه 

😑

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید