2777
2789
عنوان

روز ۱۱ انتقال و بتا منفی

1254 بازدید | 18 پست

من روز ۱۱ انتقال خونریزی داشتم و رفتم از دادم بتام شد ۱ ، یعنی منفی

حالا دکتر میگه داروهات رو تا روز ۱۵ قطع نکن ، من که به نظرم امکان نداره مثبت بشه نمیدونم چرا دکتر میگه داروها رو ادامه بده، کسی تو شرایط من بوده؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلبرگ جون چون جنین هام ۵ روزه بود و میگن جنین ۵ روزه زودتر نشون میده رفتم ازمایش و متاسفانه بتام ۱ ش ...

ميفهمم عزيزم، منم تو شرايط شما بودم، متوجه حجم ناراحتيش هستم، اما چه ميشه كرد صبوري كن

گلبرگ جون چون جنین هام ۵ روزه بود و میگن جنین ۵ روزه زودتر نشون میده رفتم ازمایش و متاسفانه بتام ۱ ش ...

انقد نالمید نباش 

خدا بخاد حتما میشه حتی اگه شرایط به بدترین حالت باشه 

بسپر به خودش 

بچه هات نگه داره 

امیدت به خدا باشه عزیزم

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗
انقد نالمید نباش  خدا بخاد حتما میشه حتی اگه شرایط به بدترین حالت باشه  بسپر به خودش&nbs ...

اره ولی لعنتی حتی بتام ۲ هم نشد که یه کور سوی امیدی ادم داشته باشه خیلی شیک ۱ شد🫠🫠🤦🏻‍♀️