2777
2789

اونایی که حرز امام‌جواد دارن نمازشو کی براتون خوند ؟؟؟

نمازش سخته؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تتا زمانی قرآن خونده بشه یعنی همون مدت موکل طلسم ازت دور میشه ولی تا صوت قرآن قطع بشه باز برمی‌گرده ...

خوب بله این باید مدت طولانی امجام بدی من ۲ سال انجام دادم یواش یواش بختم باز شد رزقم باز شد همه چیم ببخشید موکل از بین بزه باید اثراتش ک گزاشته اونم ازبین بزه فقط ب این فک نکنید ک موکل باید بره موکل انرژی ک توزندگیم گزاشه کلا باید بره

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید
یکی دیگم هست ولی خیلی سخته  انجام دادنش ک پشیمون نمیشی ولی اداب داره و کلا زحمت داره  ول ...

باشه عزززززیززززم بگو

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

قبل از اینکه بخوای کاری کنی 

اول غسل و وضو میگیری پاک پاک باید باشب هیچ غلسی ب گردنت نباشه 

ب خودت گلاب اسپری کن یعنی گلاب بزن ب خودت و بشین رو ب قبله 

۱۰۰ صلوات رو ب قبله میفرستی همونجوری ک نشستی ب نیت پاکسازی انرژی منفی بدن

صلوات رو ک فرستادی تمام شد روز ب قبله دراز میکشی یعنی پاهات ب سمت قبله باشه 

دوتا انگشت راستتو رو قفسه سینت میزاری و رو ب بالا میگیری

دست چپت رو کامل میگیری بالا و نگه میداری 

این کارارو ک کردی در همون حالت 

۵۰ بار میگی لا اله الا الله 

اون رو ک گفتی شروع میکنی ۵۰ گفتن اعوذبالله من الشیطان الرجیم 

اگر گوشتون ی صدایی داد یعنی پاکسازی شدی ولی اگر نه دوباره ذکر لا اله الا الله رو تکرار میکنی ۵۰ بار و ۵۰ بار دیگه اعوذبالله من الشیطان الرجیم

خب این ک تمام صد هنوز هست چون این برای پاکسازی از انرژی منفی بدن حالا میری برای انجام باطل السحر

همونطور ک گفتم پاکی و با وضویی دیگه 

یه ظرف برمبداری توش آب و همراه گلاب میریزی 

آیه ۳۳ سوره الرحمن رو ۳۳ بار 

آیات ۶۰ قاف رو ک شامل (بقره۲۴۶ _ آل عمران ۱۸۱_ نساء۷۷_ المائده۲۷ _الرعد۱۶ _مزمل۲۰)اینارو ۷ بار میخونی 

بعدش آیات ۱ تا ۱۰ سوره بقره رو ۱۰ بار میخونی 

سوره ناس و فلق رو ۷ بار میخونی 

آیت الکرسی رو تا و هوالعلی العظیم بیشتر نه فقط تا اون و هوالعلی العظیم ۷ بار میخونی 

سوره زلزال رو ۳ بار میخونی 

سوره فیل رو هم ۳ بار میخونی 

ممکنه خسته بشی ب یکی از اعضای خانوادت میتونی بدی بخونه رو اب ولی اگر خودت بخونی بهتره چون از وضعیت غسل و وضو مطمئنی ولی همون زمان ینی ن ک فردا عصرش بدی یکی بخونه درجا بدون مکث باید خونده شه 

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
باید حتما نمازش خونده شه؟ چجوریه؟ اونی که داره برای ما مینویسه چیزی از،نمازش فعلا نگفت بهمون

اره حتما باید خونده بشه میتونی بهش بگی به نیابتت از شما نمازتونم بخونه اگر ادم مطمئنی هست و میخونه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

دوتا از اون اسپری پاشا بگیر 

هستن مال ارایشگاهم هست ک اب میپاشن تو زمان کرونا هم استفاده میکردیم برا الکل 

دوتا از اون رو برو بخر 

توی هر دوتاش از این ابی ک گرفتی میرزی ب هیچ عنوان این اب رو روی دست و پا و زمین نریز حواست جمع کن اصلا نریزه

ظرف اسپری اول رو برای توی خونه ۳ تا ۷ روز کنج خونه یعنی گوشه های دیوار بزن ب زمین ب هیچ عنوان نزن فقط دیوار  

در و پنجره بزن 

ب پرده های خونت بزن 

دو طرف در ورودی بزن 

کمد و لباس و تمامی لباساتون 

ب بالشتتون بزنید 

حواست باشه ب هیچ عنوان توی دسشویی و حتی اطراف دسشویی نزنی خلاصه کل خونتون بزن فقط دسشویی و زمین نزن 

۲ تا مرغ سفید رو بگیر و قربانی کن و بین نیاز مند تقسیم کن 

حتما و حتما باید نیازمند باشه 

ابی دجانه رو روی یک برگه بنویس تو گوگل هست ندیدی بهم بگو تا برات بفرستم 

بچسبون پشت یدونه تابلو و بزن بالای در ورودی خونه 

زاج و برگ بو و اسپند رو ۳ تا ۷ روز توی خونت دود میدی

اون دومین ظرف اسپری ک پر کردی رو دوباره ۳ تا ۷ روز قبل خواب یکم بزن ب صورت دست شکم. از شکم پایین تر نره 

قلب و مچ پا ب زیر پاهات نخوره خیلی باطل قوی هست لطفا این کارو بکن و ب هیچ عنوان سمت دعانویس نرو

ببین اون اسپری اول و دوم جدا جدا نزنیا 

ینی اینجوری نباشه ک ۷ روز اول تمام شد بعد شرو کنی ۷ رور دوم برای اسپری دوم ها 

ینی روز ادل ک این کارارو کردی و ب خونت اسپری زدی شب ک خواستی بخوابی بزن 

ینی این اسپری زدن رو هردو رو باهم انجام بده فقط برا اینکه یادت بمونه کدومه

برچسب بزن اسپری اول برای خونه 

اسپری دوم برای خودت روی اون یکی ظرف اسپری 

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
باشه عزززززیززززم بگو

گفتم عزیزم بیا بخون

قبل از اینکه بخوای کاری کنی  اول غسل و وضو میگیری پاک پاک باید باشب هیچ غلسی ب گردنت نباشه&nbs ...

این برا حرز امام جود هست؟؟؟؟

با سلام به همگی☺️ 

تصمیم داریم ان شاءالله در این گروه کلی برنامه های مفید داشته باشیم و در کنار هم انجام بدیم😍

💚نمازهامون رو اول وقت بخونیم و اینجا اعلام کنیم
💚هروز نماز قضای یک روز رو باهم بخونیم
💚شیطان رو لعنت کنیم و ترک گناه کنیم
💚روزه ی قضا بگیریم ان شاءالله

هرکی دوست داره عضو بشه😍😍

لینک گروه ایتا
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1849950825C84788decf6https://eitaa.com/joinchat/1849950825C84788decf6

خدایا شکرت❤🌱

این برا حرز امام جود هست؟؟؟؟

نه عزیز دلم 

حزر امام جواد هم اینجوریه نمازش 

ابتدا وضو بگیرید.
سپس دو نماز دو رکعتی به صورت زیر بخوانید:

در هر رکعت بعد از سوره حمد، هفت مرتبه “آیه الکرسی”:
“اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَوودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ.

لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُومِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.

اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.”

هفت مرتبه آیه ۱۸ سوره آل عمران معروف به “شهد الله”:
“شَهِدَ اللَّهُ أَنَّهُ لا إِلـٰهَ إِلّا هُوَ وَالمَلـٰئِکَهُ وَأُولُوا العِلمِ قائِمًا بِالقِسطِ ۚ لا إِلـٰهَ إِلّا هُوَ العَزیزُ الحَکیمُ”

هفت مرتبه سوره شمس:
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ حْمَـٰنِ الرَّ حِیمِ

وَ الشَّمْسِ وَ ضُحَاهَا

وَ الْقَمَرِ إِذَا تَلَاهَا

وَ النَّهَارِ إِذَا جَلَّاهَا

وَ اللَّیْلِ إِذَا یَغْشَاهَا

وَ السَّمَاءِ وَ مَا بَنَاهَا

وَ الْأَرْضِ وَ مَا طَحَاهَا

وَ نَفْسٍ وَ مَا سَوَّاهَا

فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَ تَقْوَاهَا

قَدْ أَفْلَحَ مَن زَکَّاهَا

وَ قَدْ خَابَ مَن دَسَّاهَا

کَذَّبَتْ ثَمُودُ بِطَغْوَاهَا

إِذِ انبَعَثَ أَشْقَاهَا

فَقَالَ لَهُمْ رَسُولُ اللَّـهِ نَاقَهَ اللَّـهِ وَ سُقْیَاهَا

فَکَذَّبُوهُ فَعَقَرُوهَا فَدَمْدَمَ عَلَیْهِمْ رَبُّهُم بِذَنبِهِمْ فَسَوَّاهَا

وَ لَا یَخَافُ عُقْبَاهَا

هفت مرتبه سوره لیل:
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ حْمَـٰنِ الرَّ حِیمِ

وَ اللَّیْلِ إِذَا یَغْشَیٰ ( بقیش جا نشد عزیزم خودت تو گوگل بزنی میاد لیل)

نه عزیز دلم  حزر امام جواد هم اینجوریه نمازش  ابتدا وضو بگیرید. سپس دو نماز دو رکعتی ...

نماز سختیه نه