2777
2789

تو اقدامم خیلی وقته نزدیک ۱ ساله دقیقا 

متفورمین میخوردم هر ماه 

سر وقت میشدم وقتایی ک متفورمین میخوردم 

این ماه نه درد پریودی دارم نه هیچییی موعودم پری روز بود دیگه گفتم نهایتا تا دیروز میشم نشدم ولی 

ترشح دارم به شدتتتت یه نوار بهداشتی رو کامل گرفت 

انگار فلکه بازه 

واییی یعنی میشه حامله باشم؟ اخه من با متفورمین اگه باردار نمیبودم حتما پریود میشدم

خدایا دستمو بگیر….🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به امید خدا عزیزم انشاالله که بارداری

خداکنه بارداری قبلیم‌که سقط شد خییلی درد داشتم با درد فعمیدم بادارم الان درد ندارم هیییچی عادی عادی فقط ترشح دارم مگه میشه اخه باردار باشم بارداری بدون درد داریم مگه؟🥺

خدایا دستمو بگیر….🖤
 خداکنه بارداری قبلیم‌که سقط شد خییلی درد داشتم با درد فعمیدم بادارم الان درد ندارم هیییچی عادی ...

آره عزیزم من اصلا هیچ دردی نداشتم وقتی فهمیدم باردارم ،نگران نباش عزیزم احتمالا بارداری قبلیت چون مشکل داشته درد داشتی ،سقط خیلی سخته الهی هیچکس تجربش نکنه ،منم تو ۹ هفته خونریزی کردم خیلی حس وحشتناکی بود 🥲