من ساعت 5:30 بیدار شدم دوش گرفتم روتینمو انجام دادم یکم رفتم رو تراس عاشقه این تایمم که برم رو تراس انگار هوایه اول صبحه انرژیمو ده برابر میکنه بعد تختو مرتب کردم و بستنی خوردم🙂لپه برا ناهاره امروز خیس کردم و گوشت از فریز در آوردم زیره کتریو روشن کردم الآنم میخوام ظرفارو بچینم تو ماشین بعدم صبحونه میخورمو به گلام میرسم...
دختر شمالی🌿🌾 دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت... من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود... خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقدزودبیدارمیشید من هنوزازدیشب نخوابیدم فقط نمازم خوندم یکم دیگ بخوابم
خیلی بده شب بیداری من خوابم تنظیم شده
دختر شمالی🌿🌾 دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت... من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود... خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
همه چی داشت خوب پیش می رفت تا اینکه گفتی بستنی خوردم !!!!
هوسه بستنی کردم خیلی یهویی😂
چرا باید ۵ و نیم صبح تو اوج سرما بری دوش بگیری بعد بری تو تراس بیای بستنی بخوری😐 میخوای سحرخیز باش ...
من هر روز دوش میگیرم حتی اگه برف بیاد و اینکه خونمون گرمه سرما نمیخورم😂