2777
2789

به هر کسی حسودی نمیکنم بیشتر جاریم این جاریمم که ازش بدم میاد جریان داره چند سال پیش فهمیدم با شوهرم تلفنی حرف اینا زدن شوهرش اومد چاقو زد شوهرم از اون یه بعد واگذارش کردم خدا جوابش بده زندگیم شد جهنم گریه و ناراحتی بعد الات شوهرش ماشین کرده به نامش ماشین ۵۰۰ میلیویی کلیم طلا براش گرفته ناخوداگاه خیلی ناراحت شدم میگم چرا خدا اونو خوشبخت کرد اون زندگی منو نابود کرد ولی در عوضش خوشبخت ترم شد اونیکی جاریمم شوهرش ماشین یه میلیاردی براش خریده ولی بازم برا اون ناداحت نشدم ولی با خودم گفتم تو دلم چرا شوهر م اینهمه من عذاب داده واسه جبران هیچ کار برام نکرده خار توشون منم بی ارزش شدم خیلی خودخوری میکنم خسته شدم از زندگی انقد گریه کردم بعد خوندم حسادت کنی جهنمم میری این همه حالم بده عوضش جهنمم برم چرا آخه خیلی خیلی حالم بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو عزیزم لابد برادر شوهرهای وضعیت مالی‌شان بهتره که تونستن ماشین این قیمتی بخرن  به نظرم روی خ ...

ماهم خونه بزرگ تر خریدیم به شوهرم گفتم طلاهامو دادم ۲ دنگ کن به نامم قبول نکرد گفت دو برابر طلا تو پس میدم دو دنگ خونه دیگه چیه 

تو که از باطن زندگی اونا خبر نداری،فقط یه ظاهر زیبا داری میبینی...

اینا همش شعاره چرا دارم میلینم دیگه من اگه به شوهرم خیانت میکردم میرفتم با برادر شوهرم درجا طلاقم میداد اما اون عزیز ترشو