سرزنش نکنین اگه لطفا راهی بلدین بگین بعد زایمانم خیلی داغون شدم تنهای تنها بودم شوهرم حمایتم نکردم مادرشوهرم هر روز باهام دعوا داشت افسردگی داشتم پسرم ک یکساله شد خیلی اذیت میشدم هر وقت کم میاوردم داد میزدم خودمو میزدم حالا بچم دو سالشه ازم میترسه وقتی عصبانی ام دستمو تکون میدم فک میکنه میخام بزنمش چیکار کنم اخه دار و ندارم همین ی بچس اگه اونم منو نخواد باید برم بمیرم
بچه تو روحیش اثر گزاشته باهاش تا میتونی بازی کن شده اصلا ی ماشین کوچولو بخر ببرش پارک بیرون بچها قلق دارن
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
چجوری بخدا خیلی فشار رومه نمیدونم چیکار کنم همش با بچه خونه تنهام ن کسی میاد ن جایی هس بریم حوصلش سر میره همه چی دس ب دست هم داده حتی آرزو ی حموم راحت ب دلم مونده
الان هوا سرده هر سری بردم بیرون ی مریضی گرفته شهریازی سرپوشیده هم بردم بچه مریض بود اورده بودن ...
تو خونه خودت باهاش بازی کن بخدا قسم من دخترم میشونم تو روروئک با پسرم فوتبال بازی میکنم تو خونه
بعد نوبت دخترکه میشه بغلش میکنم سه تایی میرقصیم انقد تو طول روز بازیشون میدم شب بیهوشن😂😂😂
افسردگی دکتر دارو داده ولی خب حالم همیشه بد نیس فقط دوره ای ک میخام پریود شم عصبی و افسرده میش ...
یعنی داروی صد افسردگی که دکتر تجویز کرده را فقط پیش از پریود شدن استفاده می کنید؟ دستور پزشک این بوده؟ می دونید که شروع و قطع داروهای ضد افسردگی حتما باید با دستور پزشک باشه
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
ن نزدمش ک دردش بگیره ولی خب ی وقتایی غذا رو میریخت رو فرش یا آوایل اب میخاست میدادم میریخت &nb ...
تا دیر نشده درسش کن بچها عاشق بازین مخصوصا پسربچها عشقشون توپ بازیه کار خونه رو ول کن ب بچت برس کار همیشه هست بچها خیلی معصومن بخدا
یعنی داروی صد افسردگی که دکتر تجویز کرده را فقط پیش از پریود شدن استفاده می کنید؟ دستور پزشک این بود ...
ن عزیزم آسنترا مصرف میکنم دکتر گفت افسردگیت در حدی نیس که آرامبخش قوی بدم آین دارو هم هر وقت فک کردی حالت خوبه قطعش کن منم در ماه فقط ۱۰ روز میخورم چون وقتی میخورم منگم اشتها ندارم خوابالوام