2777
2789
عنوان

اگه باشوهرتون مشکل داشته باشید...

251 بازدید | 32 پست

شکایتش رو به مادرپدرش میکنید؟؟اصلااینکاردرسته؟؟یانه؟؟

مخصوصاپدرمادری که هیچ کاری هم نمیکنن

بعضیاازعقل فقط دندونشودارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اصلا.. 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

من ب مادرش بعضی وقتا باتیکه وکنایه میگم فلان کارو می‌کنه فلان رفتار و داره، اونم واسه اینکه خیلی از تربیت بچه هاش تعریف می‌کنه  من ک سپردم ب خدا هرگز نمیبخشمش بااین پسر تربیت کردنش

دقیقا جان مطلبو گفتی...

بخدا اگه پدر و مادرش خوب بود درست تربیتش میکردن یا بهش مشکلشون میگفتن مگه میشه پدرو مادر از بچه خبر نداشته باشن 

ولی بهشون بگو بده بدون شما ناراحتی 

بخدا اگه پدر و مادرش خوب بود درست تربیتش میکردن یا بهش مشکلشون میگفتن مگه میشه پدرو مادر از بچه خبر ...

قبلا هم گفتم اصلا براشون مهم نیست وتازه منو متهم کردن که خیلی گیرمیدم

علتش رومیگی؟؟

خب بگم ک چی بشه... من وشوهرم گاهی باهم دعواهای شدیدی کردیم هنو ب ی نفر نگفتم بعدش اشتی کردیم .. اره اگر خدای نکرده خیانت کنه قبول نمبکنم خانوادشو در جریان میزارم ولی برای دعوای معمو لی ن

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

قبلا هم گفتم اصلا براشون مهم نیست وتازه منو متهم کردن که خیلی گیرمیدم

پس دیگه نگو چون فایده نداره 

منم اوایل به خواهرش میگفتم بهش بر خورده بود میگفت من چیکار کنم همین یا بمون یا برو منم دیگه هیچی نگفتم 

بعضی وقت دردت باید داخل سینه بریزی به کسی نگی 

خب بگم ک چی بشه... من وشوهرم گاهی باهم دعواهای شدیدی کردیم هنو ب ی نفر نگفتم بعدش اشتی کردیم .. اره ...

نه خیانت نیست.مشکلات مالی وکاریه.بعدم کلا خیلی دلم پره ازشون.واقعادیگه تحملشونوندارم.جمعه میخان بیان خونم بعدازچندسال.نمیدونم سرگله شکایت روبازکنم یااصلاواردش نشم؟بنظرت کدومش؟