2777
2789
عنوان

خانوم های قزوینی کسی آدرس دکتر ارینب آل بویه رو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 9635 بازدید | 66 پست
باران جان منم همیشه بغض داشتم همیشه ناامید و گریه مطمئن باشید خدا جواب گریه ها و بغضای شمارم میده فقط استرس نداشته باشید جیگرا
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
پیش علمی زاده رفتم ولی اصلا خوب نبود وای محدثه خداکنه دکتر خوبی باشه مثل دباغ و علمی زاده و نوروزی نشه
خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من برم شوهرمو بیدار کنم فعلا خداحافظ جیگرا انشالله دامن همه زودتر سبز بشه آجی دیانا ممنون ب خاطر آدرس و شماره
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
شوهرم آز داد سالمه منم یکم تنبلی دارم این ماه لتروزل مصرف کردم بسلامت آجی خواهش میکنم به عزیزخاله بگو برام دعاکنه به نینی من بگه بیاد پیش مامانش
خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
حتما باران جون دعامیکنم...التماس دعا تواین شبای عزیز خیلی انتظارکشیدن سخته
اره واقعا ...ان شاءالله که بزودی مامان بشیم
همینطور باران جون باخبرای خوش بیای ان شاءالله