2777
2789
عنوان

مگه بچه چی داره بعضیا سه چهار تا میارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 23 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تو دوتا اول تجربه دارن که سریع بزرگ میشه

ببین حسش و آدم دوست داره باز بچشه البته واسه بچه دوستا

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

با اینکه فقط یدونه بچه دارم میگم حس امید به زندگی واین کم چیزی نیس 

خونه بدون بچه سوتو کوره

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

نظر منم همون یکی برای هفت پشتم کافیه هست

اگه به توچه نمیگید و هزاران حرف و حدیث بعدش یکی هم مثل زن داداش من بچه سومی رو فقط برای دختر شدن میخواد مگرنه رسیدی به بچه صفر. اولی پسر دومی رو گذاشت به امید دختر باز پسر شد الانم باز میگه دختر مونس و همدمه من دختر میخوام

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
بیخیالن یکم مث من استرسی باشن سر یدونه پیر میشن

اره به نظر منم خیلی موثره

دوست من ۳ تا بچه داره دوتاش دوقلو هستن و ۲ سالشونه‌. از اخرای شهریور هرسال این ۳ تا بچه یکسره مریضن تا بعد عید. عکسایی که اینستا میذاره دلم میخواد بگم اون لباس چرک مرده شده زودتر بشور! 

جالب اینه که میگه من دوست دارم یکی دو تا دیگه هم داشته باشم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من دوتا دارم ولی دوستدارم وقتی پیر شدم یا مینسال همه کسم اونا باشن کاش وضع مالی میداشت ۳تاباشن

اوف یه خورده خود خواهانه نیست

به نظرم بچه ازاده برای خودش بگرده زندگی کنه

ما ها برای میان سالی پیری از الان باید پول دوست کنار بزاریم

بچه هر وقت خواست یه سری به ما بزنه

اوف یه خورده خود خواهانه نیست به نظرم بچه ازاده برای خودش بگرده زندگی کنه ما ها برای میان سالی پیر ...

اصلا کاری به پیری ندارم دوست دارم الان که تو یه جمع میرم نهمونی عروسی با بچه هام برم یه لشکر داشته باشم اخه خودم تک فرزند بودم خیلی طعم تلخ تنهایی رو چشیدم خیلی بده 

همه چیز ازذهنت شروع میشه