2777
2789

باهام مهربونه ولی زبون نفهم ترین آدمیه که تو عمرم دیدم ، مثل بچه ها اینقدر لج بازی می‌کنه تا به جنون که برسم و جیغ و داد راه بندازم بعد آروم میشه ، کاش دوسش نداشتم ولی واقعا دیگه تحمل این وضع هم ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا شب، سلام منو  ب شوهرت برسون و  بگو زندگی موفق 1400 گفت؛ 

((

آدم کسیو ک دوست داره لج به لجش نمیذاره، اذیت نمیکنه)) 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من دیدم بششششددددت همو دوس داشتن خیلیاااا ولی اقاهه افسردگی داشت مهمونیو اینا نمیرفت یا خانومش حتی اگ تا ۱۲ شبم بیرون بود زنگ نمیزد کجایی و...،

خدایی خانومه خیلیم بردش روانپزشک مشاوره  چندین ساااال اخر جواب نگرفت و جدا شد ب سختی تا مدتهام حالش بد بود 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
شوهرش دوسش داشت؟

دوسش داشت زن میگرفت؟با همکارش که اونم شوهر و بچه داشت ازدواج کرد

اونم از شوهرش طلاق گرفت زن این شد

قدر زندگیتو بدون وقتی شوهرت سالمه.همه یه اخلاقای گندی دارن.ببین خوبیاش بیشتره یا بدیش؟