2777
2789

زنداداشم چن روز که دس به سیاه سفید نزد

همش مامانم غذا می‌فرستاد

بعدشم خانوم یه تکونی به خودش داده املت زده😐😶

اینجا همه حامی عروسن😂 ولی زشت نبوده رفتارش؟

حس میکنم میخاد داداشم بدعادت نشه

داداشت شوهرشه مهمونش که نیس زشت باشه

عجب

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین وعده غذایی که دوست داره رو براش درست میکنم  

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

به نظر منم کارش درست نبوده من که ناهار حتما باید پلو خورشت بخورم برا همین خودم با وجود اینکه شاغلم از همون روز اول ناهار و شام جدا و مناسب درست میکردم، چون به تغذیه خودم خ اهمیت میدم!