2777
2789
عنوان

تا حالا شده؟؟؟؟؟؟!!!!!!

230 بازدید | 15 پست

تا حالا شده دلت برای خدا انقدر تنگ بشه که تو اون لحظه هیچ چیزی جز اینکه خدارو در اغوش بگیری نخوای؟انقدر دوسش دارم که وقتی بهش فکر میکنم به پهنای صورت اشک میریزم و شکرش میکنم بابت هر انچه داده و نداده.دلم گرفته بود امشب یکم و کلی با خدا راز و نیاز کردم و اشک ریختم.الهی هیچ دلی غم نبینه.الهی هیچ دلی نشکنه.الهی همیشه لباتون خندون باشه.الهی هرچی میخواین خدا بهتون بده.الهی همه سالم و سلامت باشن و سایه پدرمادر بالا سرشون باشه.

از خدا بخواد هر انچه دل تنگت میخواد.انقدر مهربون و بخشنده هست که هر چی بخوای بهت میده .

خدا باتوست دوست من.......

برای منم دعا کنین حاجتمو بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا بله 

ولی بدجوری داره اذیتمون میکنه و کسایی ک در حقمون بدی کردنم ب اسمون رسونده 

الان نه،،، دوسش دارماااا ولی دلخورم اساسی 🙂

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
خدا مگه وجود داره چرا جواب این ستم هایی ک تو حقم شدو نمیده

کفر نگو عزیز جان ما هر چی داریم و نداریم از خداست .خدا عادله و جای حق نشسته اگر ستمی بهت شده حتما اکن کسی که ستم کرده بهت سزاشو پس میده مطمعن باش 

آمین عزیز دلم منم امشب خیلی گریه کردم.من تصورم از خدا مث یه مادره که من بچه شم و ازش دورم🙂💔

خدا هزار برابر بیشتر از مادر تورو دوست داره بنده هاشو دوست داره.تو فکر کن وقتی یه بچه ناراحت میشه مادرش چقدر بهم میریزه از ناراحتی بچه.حالا هر بنده ای که ناراحت بشه خدا هزار برابر از مادرش ناراحت میشه از ناراحتی بندش

قبلا بله  ولی بدجوری داره اذیتمون میکنه و کسایی ک در حقمون بدی کردنم ب اسمون رسونده  الا ...

دلخور نباش خدا عادله خدا مهربونه انقدر بنده هاشو دوست داره و جای حق نشسته هر کسی به کسی دیگر بدی کنه حتما تاوان پس میده مطمعن باش اینو با چشمای خودم دیدم دیرو زود داره سوخت و سوز نداره

دلخور نباش خدا عادله خدا مهربونه انقدر بنده هاشو دوست داره و جای حق نشسته هر کسی به کسی دیگر بدی کنه ...

منم ای بگی نگی کماااابیش دیدم ولی یکی وااااقعااااا بدجوری بما ضربه زد از همه نظر ولی خیلی رو ابرااااسسس اگ از اون تقاص بگیره میفهمم ک عادله 

و اینم بگم ما انقدررررر سرمون تو لاکه خودمونه ک هیچ کاااری بکسی نداریم مگر بتونیم در حقش خوبی کنیم خدا خودش شاهده ولی معمولا هم بد میاریم ندانم چرا شاید واقعا باید بد باشی تا خوشبخت باشی

منم ای بگی نگی کماااابیش دیدم ولی یکی وااااقعااااا بدجوری بما ضربه زد از همه نظر ولی خیلی رو ابراااا ...

اون الان تو ابراست بعدا خدا میندازش پایین شک نکن.خدا خودس خیر و مصلحت مارو بهتر میفهمه.صبر داشته باش هر چیزی توی این دنیا نظم و قانون داره و هر چیزی تو زمان خودش اتفاق میوفته.با خدا باش پادشاهی کن....

اون الان تو ابراست بعدا خدا میندازش پایین شک نکن.خدا خودس خیر و مصلحت مارو بهتر میفهمه.صبر داشته باش ...

هههعععیییییییی

امیدوارم ک همه چیز ب قشنگیه حرفای شما بشه 

مرسی 💙💙💙💙