2777
2789
عنوان

از خواهر شوهرم متنفرم چون ...

1456 بازدید | 34 پست

هر موقع یه جا میبینمش یا یه حرفی یا رفتاری می‌کنه که مدت ها حرص میخورم دیگه بیماری اعصاب گرفتم همش تو ذهنم احساس نفرت بهش دارم انگار مریضه ،عقده داره 

نمی‌دونم چیکار کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خودت رو مریض میکنی واسه اون؟؟؟؟؟؟ اصلا برات مهم نباشه و محل سگش نزار

آخه اینا فرهنگشون اینجوری ،تو زندگیت کنکاش میکنن یه نقطه ضعف پیدا کنن و سرکوب بزنن منم اصلا پرو نیستم که بتونم جواب بدم فقط اون حرفا تا چند وقت اذیتم می‌کنه تا میاد یادم بره دوباره یه جا میبینم و یه نیش میزنن

روش حساس شدی کلا ندیده و نشنیده بگیرش آرامش خودت مهمترین چیزه

همش میگم ببینمش حرف نزنم در کوچکترین و کمترین زمان یه تیکه میبینم انداختن منم بلد نیستم جواب بدم ،خدا لعنتشون کنه

آخه اینا فرهنگشون اینجوری ،تو زندگیت کنکاش میکنن یه نقطه ضعف پیدا کنن و سرکوب بزنن منم اصلا پرو نیست ...

کتاب بخون ، پادکست گوش بده اینقد رو خودت تمرین کن این چیزا برات مهم نباشه...

بخدا جدی میگم ی مدت تمرین کن راه میفتی

هر وقت چیزی گفت فقط تو چشاش نگاه کن بگو جواب ابلهان خاموشیست ،باورکن تا هزار سال با یاد حرفت خواهد مرد ،اگه به مامانش هم گفت بگو من فقط  علت این که همیشه جلوی همه ی تیکه هاش سکوت می کنمو بهش گفتم