2777
2789
عنوان

افسردگی؟

134 بازدید | 13 پست

خواب زیاد 

همیشه بیرونم خوشم نمیاد خونه باشم اگ خونه باشم میخوابم شده۱۸ساعت خوابیدم

سردرد بیقراری هی باس دست و پا مو تکون بدم 

خستگی بی‌حالی همیشه سردرد 

صبح همیشه حالت تهوع و معده درد

فکر خود کشی 

حوصله حرف زدن ندارم تو جمع

عصبانی

ایراد گیر و بهانه جو

درد و تپش قلب 

حس میکنم ی سنگی رو قفسه سینمه سنگینی میکنه

نا امید 

ضعف و سستی

بی حوصله 

بی دلیل استرس میگیرم و حالم بد میشه بعضی وقتا هم شده بالا بیارم

تو این ۲ روز یه پاکت کامل سیگار کشیدم 

پُرمیشوی از آنچه...پُر کرده ای دیگران را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐 دختر تو سیگار کشیدی اونم ی پاکت در عرض دو روز ی چی میگم روش فک کن بنظرت این مشکلاتی که بالا ن ...

آسم هم دارم خیر سرم 

پُرمیشوی از آنچه...پُر کرده ای دیگران را

😐 دختر تو سیگار کشیدی اونم ی پاکت در عرض دو روز ی چی میگم روش فک کن بنظرت این مشکلاتی که بالا ن ...

افسردگی ربطی ب سیگار نداره ها

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
هعیییی 

شرایط تو رو نمیدونم... ولی من خودم مدتی سر بی هدفی اینجوری شده بودم... حالا دو پاکت سیگار و اینا نه😂 ولی خوب یه مدت بدلایلی سرکار و دانشگاه نمیرفتم حالم داغون بود از هنین بی هدفی... ولی خوب کم کم شروع کردم دوباره حالمم بهتر شد... حالا ببین واسه تو از جیه چون گاهی واقعا تا خودت نخای روانشناس و روانکاو هم کاری نمیتونه انجام بده