2777
2789

سلام خانوما.خوبین؟

من باردارم ۴ماهمه

چجوری میشه تو خونه، خودمون بتونیم بفهمیم قلب بچه میزنه.

من هیچ علایم بارداری ندارم 

قلب بچه رو هم نمیتونم بفهمم 

نمی‌دونم اصلا هست یا....

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه فهمید عزیزم  چرا نگرانی؟

همش نگرانم..نه تکون میخوره .نه قلبشو حس میکنم..میترسم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
همش نگرانم..نه تکون میخوره .نه قلبشو حس میکنم..میترسم

دکتر میری هر ماه؟ 

سنو ها رو رفتی؟ 

خداروشکر علائم نداری من کلافه تهوع ام

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
دکتر میری هر ماه؟  سنو ها رو رفتی؟  خداروشکر علائم نداری من کلافه تهوع ام

شنبه آنومالی دوم دارم.دیروز دو ساعت پیاده روی داشتم...

دل درد خفیف دارم...

خیلی نگرانم

منم چهارماه، اصلا هیچی حس نمیکنم، فقط شکمم بزرگ شده

خوبه باز..

من خودم چربی دور شکم داشتم 

تشخیص نمیدم ک بزرگ شده نشده😞

شنبه آنومالی دوم دارم.دیروز دو ساعت پیاده روی داشتم... دل درد خفیف دارم... خیلی نگرانم

تا شنبه چیزی نمونده عزیزم استراحت کن تا اون موقع

خدایی نکرده جفت پایین بوده یا طول سرویکس کم بوده نگرانی؟ 

تا شنبه چیزی نمونده عزیزم استراحت کن تا اون موقع خدایی نکرده جفت پایین بوده یا طول سرویکس کم بوده ن ...

اره.انومالی اول جفت پایین بود.استراحت میکردم همش. این اواخر استراحتم کم شد ی پیاده روی دوساعته داشتم مطمىنا پایین تر اومده.میخوام جراحی سر کلاژ انجام بدم

اره.انومالی اول جفت پایین بود.استراحت میکردم همش. این اواخر استراحتم کم شد ی پیاده روی دوساعته داشتم ...

انشالله به سلامتی بگذره

طول سرویکس چند بود مگه؟ 

بله.... مال منم 35 بود دکتر گفت مشکلی نیست خودشون گفتن سرکلاژ کن یا شما اصرار داری؟ 

خودشون گفتن طول سرویکس کمتر بشه باید سرکلاژ کنم..

رحمم دوشاخ متاسفانه.

خودمم دیوانه ام استراحت نمیکنم😔

بله.... مال منم 35 بود دکتر گفت مشکلی نیست خودشون گفتن سرکلاژ کن یا شما اصرار داری؟ 

انشاالله ب سلامتی بغلش کنی