2777
2789
عنوان

من اینجوریم که.....

31 بازدید | 2 پست

من اصلا بی احترامی کردن بلد نیستم. واقعا احترام برام اولویته اصلا نمیتونم کسی رو بخاطر چیزی که دست خودش نبوده یا بابتش پشیمونه ناراحت کنم. از اونطرفم خیلی دل رحمم و زود رنج ولی از دست کسی هم ناراحت شم بروز نمیدم

آدما از این اخلاقام خیلی سواستفاده میکنن و میگن ساده ست 

چون بی احترامی بلد نیستم پخمه شدم؟؟ 🥺

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

نخیر با ادبی

هیچ چیزی نمیتونی بی ادبی رو توجیح کنه ها

من کسی بایسته بهم هرچی فحش تو دنیا وجود داره بگه سکوت میکنم یا محترمانه میرینم بهش🙄اصلا به کسی بی احترامی نمیکنم با اینکه خیلی حاضر جوابم

و از این ادما هم خوشم میاد...

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.