2777
2789
عنوان

تروخدا هرکی از آزمایش بارداری سر درمیاره بیاد 😬

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 44 پست
من۷/۲۹ تاریخ پریودم بود

اره دیگه منم باردار شدم اولش بتام ۶۰ بود. کلا از ۱۰ یا ۲۵ مشکوک ب بارداریه، بعد کم کم بیشتر میشه

سه ماهگی بتام ۱۰۰۰ شد

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فعلا ک مشکلی نداری فکر بدی نکن.ولی خب وقتی عدد کمتره باید ۴۸ ساعت بعد تکرار کنی دو برابر شده ب ...

ممنون عزیزم. ولی دوتا بچه دارم 🥺نمیخام سر پسرم هفته ۵بودم بتام ۵۰۰بود الان اگه باشم تو هفته ی پنجم فقط نمیفهمم چرا انقد پایینه

لطفا تا میتونید کسی رو قضاوت نکنید....
خوبه بتات بالای 25 مثبته دگ  استراحت کن

سه روز پیش دوتا بی بی چکم مثبت شد انتظار داشتم خیلی بالاتر از این باشه با این که بچه نمیخام بخاطر همین تعجب کردم

پست قبلیتو خوندم 

عجب رحمی داری ماشاالله از کنار همسرتم رد میش باردار میشی 😂😂

خدا بهت ببخشه . یه وقت فکر س قط نکنی 

اینم نگه دار بعد شوهرتو راهی کن بره عمل 

آخرایه بارداریت بفرست 😂😂

پست قبلیتو خوندم  عجب رحمی داری ماشاالله از کنار همسرتم رد میش باردار میشی 😂😂 خدا بهت ببخشه ...

واااای بخدا دارم دیوونه میشم ببین سر بچه دومم من ده روز از پری گذشته بود خون دادم بتام این بود50,0آزمایشمو الان پیدا کردم حالا این 95,5 یعنی از اون بزگتره؟

اشتباه میکنی تازه وارد ۴ هفته شدی

واااای بخدا دارم دیوونه میشم ببین سر بچه دومم من ده روز از پری گذشته بود خون دادم بتام این بود50,0آزمایشمو الان پیدا کردم حالا این 95,5 یعنی از اون بزگتره؟

واااای بخدا دارم دیوونه میشم ببین سر بچه دومم من ده روز از پری گذشته بود خون دادم بتام این بود50,0آز ...

از رویه عدد بتا نمیشه اینارو گفت 

دستگاه ها با هم فرق داره . کیت دستگاه فرق داره . 

هفته هارو خودش نوشته که بتا باید چند باشه ولی خیلی پایینه ۹۵/۵

عزیزم مبارک از اخرین پریودت حساب کن

اولین روزش میشه ردز اول باردلری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ممنون عزیزم. ولی دوتا بچه دارم 🥺نمیخام سر پسرم هفته ۵بودم بتام ۵۰۰بود الان اگه باشم تو هفته ی پنجم ...

مهم نیست پس فردا از بده مشخص میشه روندش نرماله یا نه

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
ممنون عزیزم. ولی دوتا بچه دارم 🥺نمیخام سر پسرم هفته ۵بودم بتام ۵۰۰بود الان اگه باشم تو هفته ی پنجم ...

پایین و بالا بودن عدد بتا معمولا معنی خاصی نداره.ولی اگر دوبرابر نشه معمولا به علت کیفیت کم جنین هست ک ممکنه سقط در پیش رو داشته باشی.برا خیلیلا بالاست برا خیلیا پایینه.امیدوارم برات خیر پیش بیاد

عزیزم ازمایشتون تکرار کردید؟

متخصص گفت خوبه لازم نیست تکرار بشه حالا منتظرم ه۸هفته بشه برم سونو خیلی درد پریودی دارم احتمال سقط زیاده