2777
2789

من زبانم صفره ، میخوام تا یک سال ، یک سال و نیم دیگه آیلتس بگیرم ، کجارو بهم پیشنهاد میدید ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پایه زبانم قوی بود. فقط ۴ هفته رفتم کلاس آمادگی ایتلس جهاد دانشگاهی. فشرده بود و هر روز تقریبا کلاس بود. هر هفته یک مهارت. خیلی استاد خوبی داشت. البته قضیه خیلی سال پیش هست. نمی دونم هنوز همچین کلاس هایی داره جهاد دانشگاهی یا نه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خانمه ؟ من صفره صفرم، چقدر طول میکشه با آموزش ایشون آیلتس بگیرم؟

اره یه خانم جوونیه فک کنم فوق لیسانس یا دکتری زبان داره از همین دانشگاه های تهران. استادای دیگه همه فقط براساس تجربه بلد بودن ولی این خانمه چون درسشو خونده بود کاراش علمی بود. چند تا از دوستای خواهرم رفتن پیشش الان همشون مهاجرت کردن خواهرمم ویزاش اومده. دقیق نمیدونم عزیزم کلی آزمون هوشو تعیین سطح اینا ازت میگیره اول بعد میگه چقد طول میکشه یاد بگیری

کن یک استاد آیلتس خوب می شناسم که دوستم بهم معرفیش کرد و البته بیشتر آنلاین کار میکنه ، اما تو یکسال ...

از چه سطحی یک ساله به نمره ۷ رسیدی عزیزدلم؟

لطفا درخواست دوستیمو قبول کن

من پایه زبانم قوی بود. فقط ۴ هفته رفتم کلاس آمادگی ایتلس جهاد دانشگاهی. فشرده بود و هر روز تقریبا کل ...

بعد چند شدی؟

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش