2777
2789
عنوان

عذاب وجدان خفم میکنه

125 بازدید | 5 پست

صفر تا صد مسئولیت بچم با خودمه شدهرم ی دیقه هم باهاش وقت نمیگذرونه یا سرکاره یا باشگاه میادم خونه همش تو گوشی و تی ویه غذا میارم   تا ی لحظه میرم آشپزخونه میبینم شوهرم چنان مشغوله بچه یا غذا ریخته رو زمین یا آب ریخته  بخدا دیگه ذله شدم الانم پریودم کمر درد امونمو بریده  اومده میگه چرا خونه جارو نزدی جارو هم زدم  اومده ناهار  میگه حوصله ندارم الکی ی دعوایی راه انداخت پسرمم گریه کرد متم اینقد عصبی شدم نخواستم سرو صدا کنم  شوهرم رفت پسرم همچنان گریه کرد داد زد اونم انگار ن انگار منم زدمش  بچم اومد بغلم کرد گرفت خوابید بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم خسته شدم میخام همین الان بخوابم دیگه بیدارنشم 😭😭

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

چ بی مسولیته شوهرت بگوبچه توام هستاجایزه نگرفتمش ک

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

چفد مثل زندگی سابقمه

الان جدا شدم حداقل میدونم همه با چی باخودمه

سخته خیلی 

ولی حداقل حرص نمیخورم چرا من باید همه بار رو دوشم باشه اون کار کنه برا خودش اینده قشنگتر بسازه کل روزشم برا خودش باشه بچرخع بگرده

الانم رفت با همون خراااا..‌دورش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بی مسولیته شوهرت بگوبچه توام هستاجایزه نگرفتمش ک

بخدا انگار از خونه بابام آوردمش فک میکنه فقط کار کرد پول اورد دیگ مسیولیشو ب جا اوردهمنم خسته میشم ی حرفو نمیتونم دوبار تکرار کنم ی بار میگم حواسش ب تی ویه دوباره مجبورم باصدای بلند بگم ک بشنوه عصبانی میشه 

بخدا انگار از خونه بابام آوردمش فک میکنه فقط کار کرد پول اورد دیگ مسیولیشو ب جا اوردهمنم خسته میشم ی ...

خب یبارک حوصله داره وارومه باش صحبت کن بگوک همه چی مسولیت من نیس بایدکمک کنی 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

چفد مثل زندگی سابقمه الان جدا شدم حداقل میدونم همه با چی باخودمه سخته خیلی  ولی حداقل حرص نم ...

هر روز هزار بار آرزوی مرگ میکنم بعد میگم من بمیرم بچم چی میشه هر چند ک من خودمم عصبی میشم میزنمش یا داد میزنم طفلک میترسه اما مطمئنم کسی بیشتر از من دوسش نداره  چیکار کنم چقد همه چی رو دوش من باشه  تحملم تموم میشه