من ماه آخر درگیر شدم از فشار عصبی بود روزی دو تا میخوردم ولی باز هم رو ۱۴ بود ، درد زایمان نگرفتم تو ۳۸ هفته و ۵ روز آمپول فشار زدن گفتن ادامه بارداری خطرناکه
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی هفته های قبل فشارتون چند بوده ؟؟ همیشه کنترل میکردید یا فقط ماه اخر؟؟
قبلش نرمال بود من همیشه فشارم ۱۲ س اون موقع ها هم۱۱ و ۱۲ بود ، ولی در طول بارداری وقتی زیاد فعالیت میکردم ۱۳ میشد ولی با استراحت نرمال میشد ماه آخر با آبغوره بدون نمک کمی پایین می اومد دوباره بالا میرفت
ماه آخر یه روز چشمام سیاهی رفت و احساس فشار تو سر داشتم فشار خون گرفتم دیدم بالاست بعد اون دیگه همش چک میکردم
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه