2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینطورین

335 بازدید | 27 پست

چرا بعضیا نمی‌خوان سرشون تو زندگی خودشون باشه من نمی‌فهمم نمونش ی کاربر آقا هست تو ی تاپیک هایی ک خانمه درباره خیانت شوهرش زده بود من رفتم خانمه رو دلداری دادم حالا هی ریپلای می‌کنه چرت و پرت میگه.اه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الانم یه کاربر مردی درباره فیزیو گفته

گفتم که کنار داروخانه بابام یه فیزیو اومده عالی درامدش!

میگه که رو فیزیو کراش زدی؟ 

میگم من فیزیو کراش نمیزنم

میگه که اکسفورد میزنی برات پیدا کنیم 

گفتم به اونم نمیزنم اوسکوله

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹

مرده چی میگه

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

وای دقیقا. همه‌جا باید سرشون تو ماتحت هم باشه. توی فامیل که پره از این آدما، نی‌نی‌سایت که ریخته، توی دوست و رفیق و در و همسایه هم تا دلت بخواد هستن. نمی‌دونم چرا سرشونو درنمیارن نفس بکشن. مثلا یکی تاپیک زده دخترای دهه شصت اهل هیچی نبودن دخترای الان فلانن سیگار می‌کشن دست تو دست با دوست پسراشونن. خب به تو چه تو دوست نداری نکن حتما باید سرتم بکنی تو ماتحت دیگران؟

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
آخه من واقن قبول ندارم حرفاشو.میگه اگر خانم ها حجابشون رو رعایت میکردن اون آقاهه ب خانمش خیانت نمیکر ...

این آدما مشکل روانی دارن خودشون متاسفانه و دیگران رو در شرایط بدی قرار میدن.

نباید بتونن این افکار رو نشر بدن اما چاره‌ای جز اهمیت ندادن نداریم

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
این آدما مشکل روانی دارن خودشون متاسفانه و دیگران رو در شرایط بدی قرار میدن. نباید بتونن این افکار ...

دقیقن.آخه چ ربطی داره.هی ب من میگی شما میخواید لخت بشید

بعد جالبه درخواست دوستی هم داده احمق

من همیشه هروقت یکی دیگه نفهم‌بازی درمیاره و می‌خواد یه چیزی رو کش بده کلا نطرشو باز نمی‌کنم که نبینم و نخوام جواب بدم. اینجا بیشتر دنبال اینن که حرف خودشونو به کرسی بشونن باید ولشون کرد تو جاهلیت خودشون بمونن

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

البته من خیلی دیدم که خود خانوم ها هم به اینجور افراد رو میدن که به پررویشون ادامه بدن و اینجا رو با چت روم اشتباه گرفتن.

بهترین کار فقط جواب ندادنه چون اکثر این افراد فقط دنبال اینن که واکنش بگیرن

حتا اگر اون واکنش فحشم باشن براشون کافیه.

من خیلی دیدم اینجا که خانوما با این افراد چت می‌کنن و اونا هم به خودشون اجازه میدن هر حرفی بزنن.

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر