2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین کمک درمونده شدم

101 بازدید | 6 پست

سلام من 23 سالمه.  حدود 3ساله با ی پسری اشنا شدم رشته اتاق عمل خونده الان سربازه بهش گفتم باید با خونوادت در میون بزاری  ( چون ب شدت از نظر خانواده تحت فشارم برای ازدواج)  و گفت اونا ب شدت مخالفت کردن ک سنت کمه و فلان. 

خیلی زیاد وابستشم اونم چون دستش. بجایی بند نیست و مستقل نیست ب طور کامل نتونست حرفی ب خونوادش بزنه و جلوشون. وایسه هرچندد من هیچی رو ب زور نمیخام نه فقط خاستم تا وقتی شرایط اوکی بشه خانوادش بدونن ک خانواده منم خیالشون بابت من راحت شه.  نمیدونم چیکار کنم جدا نمیتونم بشم نمیتونمم باهاش بمونم بلا تکلیفم😭😭😭😭😭😭😭😭 

صبـر که من می‌کنم افشـردن جآن اسـت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟  خب اصن ب خانوادت بگو میخام درس بخونم فعلا ازدواج نمیکنم تا کار پسره درست شه

من 23 اون 25 بهشون میگم ولی انگار ن انگار بازم منو تحت فشار گذاشتن حتی جریان هم بهشون کفتم میگن ممکنه دوروز دسگه با خدافظی راهیت کنه بکه خونوادم قبول نمیکنن

صبـر که من می‌کنم افشـردن جآن اسـت