2777
2789

سلام خانوما من ۷ هفته و یک روزم.میدونم زوده و علایم هر کسی یا هر بارداری با هم فرق داره.فقط از روی تجربه بگید احتمالا نی نی من چیه.چون بعدها ک جنسیت مشخص بشه،همین حدس و گمانها و تجربیات و علایم من، تجربه میشه برامون.ممنونم.

بارداری دوممه،میل ب ترشی و نمکی دارم،گوجه،ماست دوغ،نارنگی پرتقال،کیوی،لواشک،اینارو خیلی دوست دارم.البته چیزای شیرین هم میخورم ولی ن زیاد.صبحا حالت تهوع ندارم،ولی در کل روز حالم بده احساس سنگینی معده دارم،بیشتر شبا حالت تهوع بهم دست میده.خوابم زیاد شده،اشتهام متوسطه میلم بکشه زیاد میخورم.

ممنون میشم بگید احتمالا نی نی چی هست.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دوم عزیزم 

سر اولی چجوری بودی؟ من سر دختر اولم تهوع شدید و بی میل به غذا از همچی بدم میومد فقط سالاد کاهو میخوردم و زیتون ولی سردختر دومم عالی بودم همچی میخوردم و از چیزی بدم نمیومد حالت تهوع نداشتم همه میگفتن این پسره که انقد سرحالی ولی خب جنسیت یکی بود

منو دخیام شما همه😜
سر اولی چجوری بودی؟ من سر دختر اولم تهوع شدید و بی میل به غذا از همچی بدم میومد فقط سالاد کاهو میخور ...

سر اولی هم زیاد حالم بد نبود،ولی در کل ویار خاصی نداشتم،دو سه هفته ای بی‌حال بودم ک اونم فقط شبا حالم بد میشد و بالا میاوردم.گوجه و نارنگی و پرتقال سر اولی هم دوست داشتم.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
خداحفظش کنه واین یکیو هم به سلامتی بغل کنید

ممنونم گلم.الهی آمین

خدا دخترای گل شما رو هم حفظ کنه