2777
2789
عنوان

بیمه بیکاری

3865 بازدید | 27 پست

درخواست بیمه بیکاری دادم داخل سامانه جامع. تایید شده چند مرحله ، توو این مرحله هم زده موافقت با دریافت مقرری

الان باید چه کاری انجام بدم؟ منتظر بشم پول بریزن؟ یا باید حضوری برم؟ کسی اطلاع داره خدا خیرتون بده کسی می‌دونه راهنماییم کنه

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط یادمه هر ماه باید بری حضوری تو بزنی

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

فقط یادمه هر ماه باید بری حضوری تو بزنی

شما گرفته بودید؟ الان من باید حضوری برم؟

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

شماره ای چیزی ندارین ز بزنبن؟ خودشون ی تاریخ میدن میگن این تاریخ باید بیای اینجا حضوری تو بزنی

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

اره من ۴ سال سابقه داشتم یک سال و نیم گرفتم

آره عزیز حتما حضوری برو، بعدش باهات تماس میگیرن میان می بیننت که مطمئن باشن خونه ای و سر کار نمیری و ادرس دقیقتو بدونن، از همسایه هاتم میپرسن، دو ماه زمان میبره، ولی از هر ماهی که بهت بدن عقب افتاده هاتم بهت میدن

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
شماره ای چیزی ندارین ز بزنبن؟ خودشون ی تاریخ میدن میگن این تاریخ باید بیای اینجا حضوری تو بزنی

حضوری رفتین مدارکی هم بردید؟

اره من ۴ سال سابقه داشتم یک سال و نیم گرفتم

چقدر خوب اون مدت کامل دادن؟ شماره تامین اجتماعی زنگ میزنم فقط می‌ره تلفن گویاشون جواب نمیدن

چجوریه این بیمه

اگه تو شرکتی کار کنی که بیمه برات واریز کنن، بعد از یه مدت که بیای بیرون از اونجا میتونی بیمه بیکاری بگیری، مبلغش ماهی ۷ تومنه، اینکه چند ماه بهت تعلق بگیره بستگی داره به اینکه چه مدت تو اون شرکت سابقه داشته باشی

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
آره عزیز حتما حضوری برو، بعدش باهات تماس میگیرن میان می بیننت که مطمئن باشن خونه ای و سر کار نمیری و ...

پس میرم شنبه. شما کامل گرفتید؟ الان من مهر و آبان رو نگرفتم