2777
2789
عنوان

بیمه بیکاری

| مشاهده متن کامل بحث + 4160 بازدید | 27 پست
حضوری رفتین مدارکی هم بردید؟

اره حضوری رفتم تامین اجتماعی مدارک یادم نیس دقیقا چی بود

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

چقدر خوب اون مدت کامل دادن؟ شماره تامین اجتماعی زنگ میزنم فقط می‌ره تلفن گویاشون جواب نمیدن

اره من یک سال و نیم کامل گرفتم

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حضوری رفتم تامین اجتماعی مدارک یادم نیس دقیقا چی بود

کامل دادن اون یک سال و نیم رو؟ یعنی عین ۱۸ ماه رو دادن؟ اندازه ۱۸ ماه شد؟ من احتمالا یک ساله بهم بدن می‌خوام بدونم ۱۲تا حقوق بهم میدن؟ یا شلخته و چندماه در میون پرداخت میکنن؟

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

پس میرم شنبه. شما کامل گرفتید؟ الان من مهر و آبان رو نگرفتم 

خیالت راحت، ماههای عقب افتاده رو یه جا میدن، اگه ۱۲ مهر تاریخ خروجت از شرکت بوده، مال مهر شاملت نمیشه، اما اگه خروجت تو شهریور بوده، مال مهرم بهت میدن، اینکه چند سال بهت تعلق بگیره بستگی به سابقه و مجردی و متاهلیت داره و اینکه اگه دوباره خواستی سرکار بری حتما بهشون اطلاع بدی و گرنه برای همیشه قطعش میکنن

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
خیالت راحت، ماههای عقب افتاده رو یه جا میدن، اگه ۱۲ مهر تاریخ خروجت از شرکت بوده، مال مهر شاملت نمیش ...

۱۲ مهر نه ها ۲ ام مهر ؛ دوم مهر درخواست دادم از ۳۱ شهریور شرکت بهم عدم نیاز به کار داد. من متاهلم .

نمیدونین چه مدارکی باید ببرم؟

البته داخل سامانه یه سری مدارک برای آپلود میخواست گذاشتم مثل مدرک تحصیلی،قرارداد کار، سوابق بیمه و نامه عدم نیاز.

شماره حساب و شبا و آدرس هم میخواست گذاشتم.

الان دوباره همینارو نسخه فیزیکیش رو باید ببرم؟ نامه عدم نیازم رو بصورت فیزیکی ندارم ، منابع انسانی شرکت pdfداده بود بهم توو واتساپ

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

۱۲ مهر نه ها ۲ ام مهر ؛ دوم مهر درخواست دادم از ۳۱ شهریور شرکت بهم عدم نیاز به کار داد. من متاهلم . ...

پس یک سال و نیم بهت میدن، مرتب مال هر ماه رو واریز میکنن، شلخته نیست، مال مهرم بهت میدن، من رفتم اداره کار بهم گفتن هر موقع پیامک دعوتنامه اداره کار برات اومد، بیا اینجا، فقط پیامک لازمه، حالا واسه اطمینان همه مدارکی که گفتی رو ببر، تلفنی جوابگو نیستن، وقت کشیه، حضوری برو برات توضیح میدن، همه پیامکاییم که از طرف اداره کار اومده نشون بده، ایشاا.. زودتر بهت بدنش

کامل دادن اون یک سال و نیم رو؟ یعنی عین ۱۸ ماه رو دادن؟ اندازه ۱۸ ماه شد؟ من احتمالا یک ساله بهم بدن ...

اره ۱۸ ماه کامل دادن. تازه من سه بار انتقالی گرفتم 😂

پس یک سال و نیم بهت میدن، مرتب مال هر ماه رو واریز میکنن، شلخته نیست، مال مهرم بهت میدن، من رفتم ادا ...

خدا خیرت بده برای این همه توضیح با جزییات. انشالله جیبت همیشه پر باشه🥲😍🥰 پس من باید منتظر پیامکی با محتوای دعوتنامه باشم؟

نه دیگه شنبه میرم حتما. تلفنی جواب نمیدن 

اره ۱۸ ماه کامل دادن. تازه من سه بار انتقالی گرفتم 😂

چقدر عالی واقعا ، انتقالی یعنی چجوری 😂

خدا خیرت بده برای این همه توضیح با جزییات. انشالله جیبیت همیشه پر باشه🥲😍🥰 پس من باید منتظر پیامکی ...

قربونت🌹 بله، طبق چیزی که اداره کار بهم گفت

قربونت🌹 بله، طبق چیزی که اداره کار بهم گفت

♥️😍😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چقدر عالی واقعا ، انتقالی یعنی چجوری 😂

یعنی از شهری که هستی به ی شهر دیگه من بخاطر بچه هام سه تا شهر انتقالی گرفتم 😁

یعنی از شهری که هستی به ی شهر دیگه من بخاطر بچه هام سه تا شهر انتقالی گرفتم 😁

پس خداروشکر 😂♥️

حقتون بوده بهرحال باید میدادن