2777
2789
عنوان

روز دوم سینگلی🌿🌝

230 بازدید | 21 پست

همه چی خوبه هنوزم ناراحتم رفتم تموم پولایی که خرج کرده بود و ریختم براش...

یکم اروم شدم دیگه گریه نمیکنم دیروز دیدمش دلم خواست بغلش کنم صداش کنم حتی الانم که دارم تایپ میکنم بغضم میگیره 

ولی میدونم خدا دوستم داشته و میخواسته درس بگیرم اینکارو کرده بچه نیستم باید قوی باشم بایدصبوری کنم تا همه چی برگرده به حالت قبل🤞🏻✨

از آن خودت باش که ارزنده ترینی🤍🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرچی کات کردی

نمیدونم واقعا سر یه موضوع الکی بحثمون شد یه هفته حرف نزدیم بلاک بود یعنی بعد یه هفته گفتم بیا بس کنیم نمیخوام سر این موضوع چرت خراب کنیم رابطمونو که گفت من سرد شدم 

خیلی اصرار کردم خیلی باهاشحرف زدم که درستش میکنیم باهم ...گفت نه 

بذار یکم بگذره چنان ارامشی میاد تو زندگیت ک حاضر نیستی با هیچی عوضش کنی

ب معجزه گذر زمان ایمان داشته باش

بهم میگن پیشی خپل  به دو دلیل: اول به خاطر چاق بودنم دوم به خاطر لوس بودنم از 14 ابان با وزن 107.850 شروع کردم به رژیم گرفتن باید هرروز بهم انگیزه بدید ک نشکنمش،باتشکر  آقا شکوندمش ایشالله از ده اذر شروع میکنم  ژیناگیانم زاده اربیل اصالت سنندج بزرگ شده تهران...هر بژی کورد و کوردستان...
از نظر من رابطه دوستی اصلا درست نیست  نرید تو رابطه  آخر سر ضربشو دختر میخوره دیگه

دوستی داریم تا دوستی 

ازدواجم خیلیا طلاق میگیرن ولی واقعا ادم باید یادبگیره خودشو نبازه تهش فقط خودشو خودش 

هی ما دوسال باهمیم خونوادم راضی نشدن نمیدونم چجور کات کنم حالم مزخرفه💔

اخی ولی دیر یا زود باید تموم کنی 

خیلی سخته انگاری یه چیزی از وجودت کم میشه درد داره ولی من امید دارم به روزای بهتر