2777
2789
حالل خوبه شما بچه دومته سز هم هستی من بچه اولمه حتما هم طبیعی هستم  کلا خانوادگی زایمان راحت ...

چه دومی

کاش هی اولی بود

اطلاعی درمورد زایمان نداشتم به اون صورت

آخر همان شد که نباید میشد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیماه به امید خدا روت حساب کنم؟

آره خیالت راحت ی بچه ی گوگولی میزارم بغلت

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
@yaas1392     عزیزم میگم ببخشیر از نوک سینه چپم خیلی کم خون میاد همراه با ترشح شیر چکا ...

ترشح عادیه ولی اگه خونیه حتما به دکترت بگو گلم 

کلا تو بارداری سینه ها دق میدن من سری پیش پوست ی سینه م ی حالت پرتقالی شده بود ی توده هایی هم حس میکردم سکته کردم از ترس به اصرار دکتر سونو نوشت که چیزی نبود بعد زایمانم رفع شد زیر بغلمم توده بود اونم گفتن پستان سوم که تو بارداری بروز میکنه

اینبارم باز ی توده هایی تو بافت سینه هام حس میکنم زیر بغلمم اومده باز که دیگه سونو نرفتم احتمالا باز بعد زایمان اوکی بشه

خلاصه تو بارداری سینه حسابی تغییر و تحول داره از توده و ترشح و بافت پوستش و...نگران نباش ولی خب چون استرسی هستی بهتره به دکترت بگی

به هیچ وجه هم سر سینه رو فشار نده تحریک نکن که زایمان زودرس میاره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ترشح عادیه ولی اگه خونیه حتما به دکترت بگو گلم  کلا تو بارداری سینه ها دق میدن من سری پیش پوست ...

اره‌ منم پرتقالی شده

اره خون میاد خیییلی کم با ترشح سفید

قبلا کیست داشتم

دارو استفاده میکردم که باردار شدم

الان میگم نکنه غده و اینا باشه

وای من چقد توی این بارداری استرس کشیدم

یکمی دست زدم‌ اشکال نداره؟

انشالله چیزی نیست تغییرات سینه عادیه کلا تو بارداری

نه یکم که چیزی نیست ولی کلا زیاد دستکاری نکن فشار نده 

انشالله چیزی نیست تغییرات سینه عادیه کلا تو بارداری نه یکم که چیزی نیست ولی کلا زیاد دستکاری نکن فش ...

نه اصلا دستکاری نمیکنم

اخه نوک ندارم واسه شیردهی چیکار کنم

ماساژش ندم؟

نه اصلا دستکاری نمیکنم اخه نوک ندارم واسه شیردهی چیکار کنم ماساژش ندم؟

نههههه

میگم دستکاری نکن میگی ماساژش بدم

دهانه رحم باز میشه با تحریک زیاد سینه

منم ندارم صافم تفریبا

دو ماه با شیر دوش برقی دوشیدم و دادم بچه م ولی روزی چند بارم میذاشتم زیر سینه م که عادت کنه بعد دوماه دیگه هم نوکش بهتر شده بود هم بچه م فکش قوی تر بود دیگه از سینه خورد

البته من این راه حلو نمیتونم توصیه کنم چون خیلی ها میگن بچه از شیشه بخوره دیگه سینه نمیگیره و اینا حالا واسه من اینطور نبود سینه میگرفت از اول بعدم که کلا شیشه رو گذاشتم کنار

نههههه میگم دستکاری نکن میگی ماساژش بدم دهانه رحم باز میشه با تحریک زیاد سینه منم ندارم صافم تفری ...

پس من هییییچ حرکتی انجام نمیدم😅😅

همون شیردوش برقی خیلی بهتره

بعده زایمان به امید خدا کارهایی میشه انجام داد درست بشه

خود پرستارها توی بیمارستان واسه آدم انجام میدن