2777
2789
عنوان

ژل لیفت ابرو چه مارکی خوبه؟

254 بازدید | 6 پست

ابروهام ضخیم ان

اسنس داشتم راضی نبودم

اور هم همینطور

کاربر سال ۹۸ /متولد ۸٠/پسر کوچولوی نازم عشقمه😍/ یه دخمل تو راهی ام داریم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به جای زل و صابون که یه بار با شستشو میره به جاش میتونی یه بار یاد بگیری چطور ابروهاتو خودت با مواد لیفت ،لیفت یکماهه کنی 

من صفر تا صد اموزششو تو کانالم گذاشتم و تمام مواد لیفت معتبر و کاربردی که خودم برای مشتریام کار میکنن معرفی کردم. و اموزش دادم . اگر دوست داشتی میتونی خودت یاد بگیری و دیگه از هزینه های ژل و صابون و انواع مارکش رها بشی؛) چون ضخامت هر ابرو فرق میکنه و ممکنه ژل ابروی که برای من جواب بده برای شما خوب نباشه❤

اما مواد لیفت با هر ضخامتی رو جوابگو هست و بعدش مهمتر که یادمیگیری با چه موادی عالی تقویتش کنی 

❌ کافیه این فرصت رو ببینی❌
آموزش لاین بسیار جذاااب و دوستداشتنی
لیفت و لمینت و بوتاکس مژه و ابرو به روش به روزترین متدهای دنیا
✅صفر تا صد  + پشتیبانی نامحدود +  تضمینی
✅  ۷۰٪تخفیف(دورهُ مجازی و آفلاین)✅
❌❌❌  +++ فقط ۳۹۹ هزارتومان +++❌❌❌
✅فقط با نت و تلگرام آموزش جامع و کامل و صدها نکته و فوت کوزه گری کار رو مرحله به مرحله با جزئی ترین نکات بی نظیر اموزش ببین!!!

ثبت نام ۰۹۳۰۷۶۳۳۸۰۹

Samira_hair_academy@