2777
2789
عنوان

اولین روز دوری

1437 بازدید | 46 پست

سال قبل تو همچین روزی رفتی بیمارستان تا بستری بشی،

بستری بشی تا خوب بشی و برگردی کنار منو پسرت،

لحظه خداحافظی با پسرمون رو هیچ وقت از یادم نمیره،به در ورودی تکیه دادی و به رفتن پسرمون تو پله ها نگاه کردی،اون لحظه انقدر حالم بد بود که نتونستم دلداریت بدم،نتونستم بیام بگم بهت ناراحت نباش برمیگردی دوباره،

همه امید پسرمون بودی یه بابای نمونه بودی،اما افسوس که عمرت به دنیا نبود و از پیش ما رفتی،

چند شب پیش موقع خواب پسرمون نمیتونست بخوابه،به منم نگاه نمیکرد ازش پرسیدم چی شده مامانی چرا حالت بده بغضش ترکید و گفت کاش بابا زنده بود کاش پیشم بود دلم براش تنگ شده،

نمیدونستم باید چیکار کنم دلش گرفته بود،پسرم نه سالشه اما خیلی زود باید بزرگ میشد و طعم تلخ حسرت رو میچشید،

چه دنیای بدیه

کاش قانون طبیعت مرگ نداشت کاش همه طولانی زنده میموندند،

مرگ سرده خیلی سرد و تلخ برای همه اطرافیان

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
نفسم سنگین شد.خدا به دل خودتو پسرت صبر بده.

حالم خیلی خرابه واقعا کم اوردم موندم چیکار کنم،پسرم خیلی حساسه و شدیدا درونگراست

خداوند تن سالم بهتون بده و سایه تون همیشه بالا سر بچه هاتون

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس خفگی بهم دست داد چون خودمم یه پسر دارم که گاهی اوقات که از باباش دوریم از اعماق وجود گریه میکنهدو ...

تن تون سالم

باز خدا رو شکر هست و میتونی زنگ بزنی باهاش صحبت کنه و مهمتر از همه امید داری که میبینیش،

انشالله بزرگ میشه

تنش سالم 

حالم خیلی خرابه واقعا کم اوردم موندم چیکار کنم،پسرم خیلی حساسه و شدیدا درونگراست خداوند تن سالم بهت ...

بخدا نفسم به زور بالا اومد موقع خوندن متنت.دلم کباب میشه واسه بچه هایی که تو اوج کودکی پدر یا مادرشون رو از دست میدن.

همیشه به خدا میگم خدایا تا موقعی که پسرم کوچکه و توی دنیای بچگیشه منو ازش نگیر بزار بزرگ بشه سرپای خودش وایسه بعد منو ببر.چون دلم از دنیا سیره فقط بخاطر پسرم میخوام زنده باشم

تن تون سالم باز خدا رو شکر هست و میتونی زنگ بزنی باهاش صحبت کنه و مهمتر از همه امید داری که میبینیش ...

آره خداروشکر.چی بگم والا.همیشه میگم خدایا من تحمل داغ دیدن ندارم منو قبل از پدرمادرم و خواهربرادرم و همسر و پسرم ببر.چون قطعا اگه زبونم لال یه اتفاق واسه هرکدوم از این چند نفر بیوفته نمیتونم دووم بیارم و خودکشی میکنم

بخدا نفسم به زور بالا اومد موقع خوندن متنت.دلم کباب میشه واسه بچه هایی که تو اوج کودکی پدر یا مادرشو ...

واقعا سخته برای بچه ها

شرمنده حالتون رو بد کردم،قصد ناراحتی نداشتم،فقط اینجا مینویسم بمونه 

آره خداروشکر.چی بگم والا.همیشه میگم خدایا من تحمل داغ دیدن ندارم منو قبل از پدرمادرم و خواهربرادرم و ...

منم همیشه فکر میکروم قبل همسرم میرم،اون سالم و سرحال بود و هیکلش ورزشکاری تو عرض یک ماه مریض شد و همه چیز تموم شد

خدا صبرش روهم به بنده هاش میده،من اوایل فوت همسرم غذا نمیتونستم بخورم،

۱۵کیلو وزن کم کردم،

اما بخاطر پسرم دارم دوباره زندگی میکنم،سخته ولی میگذره

واقعا سخته برای بچه ها شرمنده حالتون رو بد کردم،قصد ناراحتی نداشتم،فقط اینجا مینویسم بمونه 

راحت باش عزیزم.من کلا یه نوع افسردگی دارم که فقط و فقط ترس از مردن عزیزانم دارم.شاید روزی ۴یا۵ساعت فقط ناخودآگاه به این موضوع فکر میکنم و حالم بد میشه

آره خداروشکر.چی بگم والا.همیشه میگم خدایا من تحمل داغ دیدن ندارم منو قبل از پدرمادرم و خواهربرادرم و ...

همسرم سالم سالم بود

نیروی دریایی خدمت میکرد و از ازمایشات سخت گذشته بود تا استخدام بشه،ولی بعدپنج سال استعفا داد،

برگشت شهر خودمون،همیشه میگفت من همه چیم سالمه کلی ازمایش دادم ارتش خیالم از خودم راحته

اما هیچ چیزی اونطور که ما فکر میکنیم پیش نمیره

راحت باش عزیزم.من کلا یه نوع افسردگی دارم که فقط و فقط ترس از مردن عزیزانم دارم.شاید روزی ۴یا۵ساعت ف ...

من پسرم رو دوره های بازی درمانی میبرم بعداز فوت همسرم چون خیلی اسیب دید

اونجا همه دکترا بهم گفتن برای اینکه پسرت خوب بشه باید یه مادر شاد داشته باشه

شماهم این فکرا رو از خودت دور کن،

عمر دست خداست و خداوند مهربانترین مهربانان

هیچ کسی رو بیشتر از توانش امتحان نمیکنه،اگه اتفاقی میفته برات بدون حتما ظرفیتش رو داشتی و میتونی

منم همیشه فکر میکروم قبل همسرم میرم،اون سالم و سرحال بود و هیکلش ورزشکاری تو عرض یک ماه مریض شد و هم ...

عزیزم انشاالله که هم خودت هم پسر گلت بتونید فراموشش کنید.چون به نظرم فقط فراموشی میتونه درد مرگ عزیزرو پایان بده.

۷سال پیش دایی۳۹سالم بر اثر تصادف در کمال ناباوری تمام کرد.روزای اول خیلی گریه میکردمو خودمو میزدم.بعد یهو سرد شدم.اما بعد از گذر چندماه یهو کم کم داغم تازه و تازه تر شد جوری که انگار یکی قلبمو توی مشتش فشار میداد.دلم خیلی برای دایی مهربون و رنج کشیده م تنگ شده.داییم گلی از گل های بهشت بود.الان ۷سال گذشته اما گاهی که خودم تنها خونم زار میزنم براش از اعماق وجودم و بهش میگم دایی لااقل بیا تو خوابم تو خواب ببینمت دلم بی نهایت تنگه برات وجودم

همسرم سالم سالم بود نیروی دریایی خدمت میکرد و از ازمایشات سخت گذشته بود تا استخدام بشه،ولی بعدپنج س ...

بنده خدا پیمانه ی عمرش پر شده بود.مرگ غنی و فقیر کارگر و پزشک کوچیک یا بزرگ سرش نمیشه

من پسرم رو دوره های بازی درمانی میبرم بعداز فوت همسرم چون خیلی اسیب دید اونجا همه دکترا بهم گفتن بر ...

باور میکنی بعد از۷سال از مرگ داییم جای اینکه فراموشش کنم بیشتر و بیشتر دلم براش تنگ میشه