2777
2789
عنوان

اولین روز دوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 46 پست
عزیزم انشاالله که هم خودت هم پسر گلت بتونید فراموشش کنید.چون به نظرم فقط فراموشی میتونه درد مرگ عزیز ...

برای اینکه تو خواب ببینیش باید ذهنت اروم باشه و استرس از خودت دور کن،قبل خواب صلوات بفرست و ارامش داشته باش،من با این راهکار خواب همسرم رو میبینم کلی باهاش حرف میزنم،صبح که بیدار میشم بیشتر دلتنگ نبودنش هستم

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
باور میکنی بعد از۷سال از مرگ داییم جای اینکه فراموشش کنم بیشتر و بیشتر دلم براش تنگ میشه

ببین روانشناسم بهم گفت باید هر چیز رو به موقع انجام بدی سوگواری بیشتر از یک سال برای عزیز که فوت شده باعث تغییر رفتار میشه و این تغییر رفتار و خلق و خو باعث افسردگی و بیماریهای روان میشه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اینکه تو خواب ببینیش باید ذهنت اروم باشه و استرس از خودت دور کن،قبل خواب صلوات بفرست و ارامش دا ...

همیشه قبل از خواب ایه الکرسی میخونم.

داییم ۳۹سالش بود.اما از بس رنج پدرمادر پیر و خونواده ش و نداریشو کشیده بود شبیه یه مرد۶۰ساله بود.داییم از شکم خودش و زن و بچه ش میزد مامان بزرگ بابابزرگ پیرمو دکتر میبرد.میگف گناه دارن پیرن عذاب نکشن.اما یه تصادف لعنتی بابابزرگ و داییمو باهم ازمون گرفت

همیشه قبل از خواب ایه الکرسی میخونم. داییم ۳۹سالش بود.اما از بس رنج پدرمادر پیر و خونواده ش و نداری ...

روحشون شاد و در آرامش انشالله

همسرم سالم سالم بود نیروی دریایی خدمت میکرد و از ازمایشات سخت گذشته بود تا استخدام بشه،ولی بعدپنج س ...

روحشون شاد

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم