2777
2789
عنوان

بارداری و حساس شدن🥲

141 بازدید | 7 پست

خانوما من باردارم دوهفتس حس میکنم انقد حساس شدم ک حدنداره🥲شوهرم رو مخمه همش فکرمیکنم زیاددوسم نداره مث قبل .فکرمیکنم خانوادشو بیشتراز من میخواد به بچه خواهرش محبت میکنه سگ میشم ازچشمم میفته .حوصلم همش سررفته نمیدونم چیکارکنم که حالم عوض شه

منوهمسرمو نی نیمون

هورمونات  بهم ریختس

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب آدم تو بارداری انقد محدود میشه.باچی سرگرم کنم؟!

چی بهتر از اینکه ب نی نی فکر کنی و باهاش حرف بزنی و واسش شعر و قصه بخونی؟

اگه دسترسی داری ب خانواده ت،برو پیششون

توی بارداری افکار پریشون و اینکه فکر کنی همسرت خانواده شو بیشتر دوست داره خیلی میاد سراغ آدم

خودتو با نی نی سرگرم کن 

چی بهتر از اینکه ب نی نی فکر کنی و باهاش حرف بزنی و واسش شعر و قصه بخونی؟ اگه دسترسی داری ب خانواده ...

جدی 

پس طبیعیه🥲باشه ممنون گلم

منوهمسرمو نی نیمون
جدی  پس طبیعیه🥲باشه ممنون گلم

سلام عزیزم خوبی

ببخشید من تاپیکاتو خوندم نوشته بودی قبلا سقط داشتی

منم دقیقا مث تو سقط داشتم تو هفته پایین و جنین تشکیل نشد ولی ساک بارداری داشتم و الان دوباره حامله شدم

ولی خیلی نگرانم شما علائمت مث قبلی بود؟؟ من ۴ هفتمه الان ولی مث قبلی علائمی ندارم

فقط سری قبل روم به دیوار اولش اسهال بودم بعد فهمیدم حاملم کمردردم داشتم

الانم وقتی سرپام کمر درد دارم 

خیلی نگرانم 🥺🥺🥺🥺

سلام عزیزم خوبی ببخشید من تاپیکاتو خوندم نوشته بودی قبلا سقط داشتی منم دقیقا مث تو سقط داشتم تو هف ...

سلام عزیزم مرسی ببخشید من تازه پیامتو دیدم

منم سری قبلی اولش اسهال داشتم.نه نگران نباش اینسری انشالله مشکلی نداری.فقط اینبار دوبار آزمایش بتا بده که خیالت راحت شه.یعنی اگه میگی الان چهارهفتته یبار فردا صبح تست بتا برو بده یبار دوسه روز بعد صبح.اگه سه برابرشد یعنی بارداریت سالمه

منوهمسرمو نی نیمون