2777
2789
عنوان

بچم یک سالشه توخاب جیغ میزنه گریه میکنه آروم نمیشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 27 پست

بخاطر دندونه هرچی بزرگ‌تر میشن دردشون بیشتر احساس میشه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به لثه هاش با انگشت اشاره یکم ابلیمو بمال فرداش دندوناش نیش میزنه بچتم اذیت نمیشه 

دندون پایینیاش درومده دوتا بالا هم دست زدم تیز بود

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

بهش استامینوفن دادم آروم نشد شربت پروفن دادم

پروفن نقل و نباته عزیزم ؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خود درمانی اونم رو بچه یکساله،،

چیکارکنم همش داشت جیغ میکشید😔 خودمم مریضم معده درد دارم دارم روانی میشم همش تو راه دکترم

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

دندون پایینیاش درومده دوتا بالا هم دست زدم تیز بود

ترسیده تو خواب سوره زلزال رو بخون بهش فوت کن آروم میشه 🌹

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
اصلا آروم نمیشد چیکار کنم خدایا😭

اب و شیر بده تو بغلت بچرخون بخوابه 

شاید ترسیده قرآن بذار بالاسرش آیت الکرسی بخون فوت کن بهش یه تخم مرغ هم براش چشم کن اگه اعتقاد داری صدقه هم بده صبح ببرش دکتر یه معاینه بشه 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته