2777
2789

تقریبا هرروز گریه میکنم . . . سر چیز کوچیکی مثل اینکه چرا شوهرم گفت ۲ دیقه اخبار فوتبالو چک کنم گوشیو میزارم کنار ولی شد ۱۰ دیقه . .یا اینکه چرا بهم گفت به کباب ناخونک نزن 😁🤣 خیلی ضایه ام ابراز احساساتم نمیتونم بکنم گریم میگیره کلا نمیدونم چمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 

نزدیک پری نیستی یا نی نی نداری تو دلت؟؟ 

از اولم همینقدر نازنازی بودی 😅

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
عزیزم  نزدیک پری نیستی یا نی نی نداری تو دلت؟؟  از اولم همینقدر نازنازی بودی 😅

همیشه ی خدا همینطوری بودم از بچگی😑😂 معروف بودم به اینکه اشکم دم مشکمه😂 ولی الان دیگه نمیخوام انقد ضایه بازی دربیارم جلو شوهرم جلو اون گریه نمیکنم😂 کاش میفهمیدم میشه عوض بشم یا نه خیلیم همچی زود ناراحتم میکنه و بهم بر میخوره😵

ممکنه از چیزی ناراحت یا عصبانی باشی طولانی مدت که نگفتی

ولی غیر اون تیرویید کم کار کمخونی عدم تعادل هورمونی و بارداری میتونه علتش باشه

مدیتیشن کن ورزش کن فیلم کمدی ببین زیاد بخند الکی بخند با چیزای کوچیک حال خودتو خوب کن

نه اصلا اتفاقا خیلی شاد و شنگولم ولی از اونطرفم زود گریم میگیره

بی دلیل نیست که اینطوری

یا از چیزی ناراحتی یا تو محیطی بزرگ شدی که 

از گل نازکتر بهت نگفتنه و الان حساسی 

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

همیشه ی خدا همینطوری بودم از بچگی😑😂 معروف بودم به اینکه اشکم دم مشکمه😂 ولی الان دیگه نمیخوام انقد ...

😅خواستی گریه کنی بگو نه نباید اشکم بیاد 

به چیز دیگه فکر کن تو ذهنت

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

من مادر شوهرم بشدت گریه میکنه بخدا از روی حرص و اینا فکر کنین نمیگم درکل وجدانی و منطقی میبینم میگم 

انقدر که سر چیزای بیخود و مزخرف گریه میکنه اعصاب شوهرم خورد میشه وقتی مجرد بود چند سری مثلا این و مادرشون بحثشون میشد میگفت خا خا خا حالا گریه نکن کنایه مینداخت 

شد و من و شوهرم ازدواج کردیم من خیلی زود رنجم مخصوصا که ازدواجم سنتی بود و شوهرمو نمیشناختم خیلی از رفتاراش برام سو تفاهم میشد 

ی بار سر سفره نشسته بودیم من و مادر شوهرم و پدر شوهرم و شوهرم 

قاشق منو شوهرم گرفته بود ماست بریزه این قاشق هی دست ب دست میشد من برای شوخی لحنمو ناراحت نشون دادم گفتم قاشق منو بدیین فقط برای خنده بخدا

بعد مادر شوهرم سریع ب شوهرم میگه دیدی چیزی ک میترسیدی سر خودت اومد اون موقع تو به من اینو میگفتی الان زنت بدتره