2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با مادرمه؟

181 بازدید | 16 پست

من چند ماهی میشه ازدواج کردم 

بعد دیشب میخاستیم بریم  خونه عموم من و همسرم بیرون بودیم مادرم زنگ زد بیرونید شام کی میخای درست کنی من گفتم چیکار داری یچی درست میکنم 

بعد که رفتیم خونه عموم نشستیم و تعریف کردیم مادرم گفت چخبر گفتم خبری نیست از دیشب تا الان چه خبری میتونه باشه 

بعدش داشتیم صحبت میکردیم مامانم و زنعموم باهم تقریبا صمیمی ان زنعموم گفت اسمس های مامانتو فقز خودم میتونم بفهمم آنقدر غلط املایی داره و خندیدیم منم گفتم آره به منم پیام میده همینطوریه مامانم خندید

بعد امروز زنگ زدم حالشو بپرسم کلی ناراحت و سر سنگین صحبت کرد 

بعدشم که تلفنو قطع کردم پیام داد که حتما من مادر خوبی نیستم و بهتون محبت نکردم و درست رفتار نکردم و کلی گلایه

آخی از دلش در بیار عیب نداره گناه داره بالاخره مادره🥲

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پیام دادم ببخشید که شوخی کردم و اینا  فردا تولدشه میخام زنگ بزنم و برم از دلش در بیارم ولی ...

کلا مامانا زود ناراحت میشن کاش نمیگفتی چیکار داری یچیز درست میکنم بجاش میگفتی عزیزم یچیز بیرون میخوریم نگران نباش ،درمورد غلط املایی هم کاش جلوی زن عموت زیاد نمیخندیدی و حرف زن عموتو تایید نمیکردی یه لحظه احساس کردم غرورش شکسته و حس بی سوادی بهش دست داده بنده خدا ،ولی بهترین کارو میکنی فردا یه هدیه شیک و باکلاس براش بخر و کلی بغلش کن از دلش در بیار بگو طاقت ناراحتیتو ندارم

کلا مامانا زود ناراحت میشن کاش نمیگفتی چیکار داری یچیز درست میکنم بجاش میگفتی عزیزم یچیز بیرون میخور ...

اخه با رنعموم خیلی شوخی میکنن 

درمورد غذا هم لحنم بد نبود واقعا

مادرم خیلی گندش کرده پشت تلفن گریه کرد منم از غروبه اعصابم خورده گریه میکنم

عزیزم حتما سوپرایزش کن از دلش در بیار 

هرچی بگه هرکار اشتباه هم بکنه مادره 🥰

دوران مجردی همش با مامانم بد حرف میزدمو .. 

ولی خدا منو تحت تاثیر قرار گذاشت 

وقتی متاهل شدم و جای دیگع زندگی میکنم خیلی دلتنگش میشم الن۳ ماه ندیدمش 🥲

خیلی بد حرف زدی باهاش!

حالا پرسیده چه خبر میتونستی با مهربونی بگی سلامتی

همین

نیازی نبود بزنی تو ذوقش

یا با زنعموت پیام دادنشو مسخره کنی

حتی بنظرم وقتی گفت کی میخوای شام درست کنی؟بدترین جواب ممکنو دادی

اون سوالو قطعا از رو دلسوزی مادرانه پرسیده

یکم با مامانت مهربون تر باش قشنگم

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
عزیزم حتما سوپرایزش کن از دلش در بیار  هرچی بگه هرکار اشتباه هم بکنه مادره 🥰 دوران مجردی همش ...

بله قطعا این کارو میکنم ولی آنقدر از غروب عذاب وجدان دارم و همش گریه میکنم 

ولی وقتی فکر میکنم میبینم چیز خیلی بدی که نگفتم اینطور واکنش نشون دادن

بنظر شما حرف بدی زدم؟

نه ولی سعی کن مهربون تر صحبت کنی 

مثلا نگو چیکار داری یه چی درست میکنم

بگو مامان جان من خودم فکرشو میکنم نگران نباش 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

خیلی بد حرف زدی باهاش! حالا پرسیده چه خبر میتونستی با مهربونی بگی سلامتی همین نیازی نبود بزنی تو ...

باه میدونم حرفای خوبی نزدم ولی مادرم خیلی واکنش نشون داد پشت تلفن هم گریه کرد منم از غروبه گریه میکنم مدام

اخه با رنعموم خیلی شوخی میکنن  درمورد غذا هم لحنم بد نبود واقعا مادرم خیلی گندش کرده پشت تلفن ...

دلش شکسته اشکال نداره توم گریه نکن فردا هم قبل رفتن اصلا باهاش هماهنگ نکن و ساعت خاصی مشخص نکن ،یهو برو بزار سورپرایز بشه یه گلم براش بخر ،حتما از دلش در میاد نگران نباش