2777
2789

سلام بچه ها من ۲۹سالمه ۱۹سالگی ازدواج کردم بعد از یک سال باردار شدم چون خانوادم ازم دور بودنو من تنها ، با اولین اقدام باردار شدم دخترم شد ۲سال و هفت ماه که ناخواسته باردار شدم خیلی افسرده شدم چون ویارای وحشتناکی دارم مونده بودم با یه بچه کوچیک  چیکار کنم دخترم فوقالعاده اذیتم میکرد ولی همه ی سختیارو به جون خریدمو بارداریو با هزار بدبختی پشت سر گذاشتم ویارم اینجوریه که وقتی وارد شش هفته بشم شروع میشه و حتی آب دهنمم قورت بدم بالا میارم و تا پنج ماهگی این ادامه داره و باید با سرم زنده بمونم فقط طوری که سر بارداری دخترم فشارم رفته بود روی ۴ و دستام خشک شده بود دیگه فکر کردم مردم.....

خلاصه برای بار دوم که باردار شدم و ناخاسته همه چیو پشت سر گذاشتم بعد از اون سفت و سخت جلوگیری کردم اما هر راهی که رفتم بهم نیفتاد و بدنمو داغون کرد پسرم یک سال و نیمه بود که بازم در کمال ناباوری فهمیدم باردارم خدا میدونه چی پشت سر گذاشتم با قرص س ...قط کردم چون واقعا دیگه نمیکشیدم بعد از سقط با این که دستگاه بهم نمیفتاد بازم با پررویی رفتم گذاشتم و کان ...دوم هم استفاده میکردیم ولی بخاطر دستگاه و خونریزی شدیدی که افتادم دوشب موندم بیمارستان و دکتر گفت دیگه به هیچ عنوان دستگاه نزار ، قرص ال دی هم خوردم همش بالا میاوردم آمپول هم زدم همش کمردرد داشتممو خیلی چاق شدم تو همین درگیریا بازم فهمیدم باردارم اصلا هنگ بودم سه روز از تاریخ پریودم گذشته بود بی بی زدم مثبت شد دیگه میزدم تو سر خودم ولی تو همون روز خود به خود سقط شد و برای دومین بار سقط داشتم و دردسرای بعدش....

لطفا تا میتونید کسی رو قضاوت نکنید....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دخترم ۸سالشه پسرم تقریبا ۴سالونیمه بازم سه روزه که بی بی چکم مثبت شده این ماه شک کردم به کاندوم قرص اورژانسی خوردم ولی باز شده با وجود این که دکتر بهم گفت دیواره های رحمت شل شده دیگه بچه دار نمیشی😑من چیکار کنم الان خدا میدونه سه روزه چه حالی ام بین زمین و هوام به هیچکس نمیتونم چیزی بگم

عزیزم خانم نازم چرا فقط تو داری سختی میکشی شوهرت چ غلطی میکنه پس  اون بره دستگاه جلوگیری بذاره ...

قرار بود بره تهران برا عمل که لوله هاشو ببنده اسم علمیشو نمیدونم یادم رفته قرار بود بره که الان باز سه روزه فهمیدم باردارم😭

خب مگر کاندوم استفاده نمی کنید؟ چطوریه که هی فرت و فرت حامله میشی؟!! وقتی اینقدر بدنت گیراست به غیر کاندوم تو روزای تخمک گذاری هم رابطه نداشته باش یا علاوه بر کاندوم طبیعی هم رعایت کنید. 

حالا از این حرفا گذشته اگر الان بارداری حتما حکمتی داره پس اینم مثل اون دو فرزندت بپذیر و به چیز دیگه ای فکر نکن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

قرار بود بره تهران برا عمل که لوله هاشو ببنده اسم علمیشو نمیدونم یادم رفته قرار بود بره که الان باز ...

اخه حتما نباید بریزه داخل ک میتونه کاندوم بذاره احظه اخر هم در بیاره میتونست از خیلی قبل تر عمل کنه ای خدا 

واقعا نمیدانم چی بگم همسنتم 

همون سن ازدواج کردم بچه اولم دوقلو ۸ساله .این وسط پارسال ناخواسته باردار شدم حال سگ .ویار تا روز آخر تهوع

فک کن توی اتاق زایمان بالا آوردم 

ولی دلم راضی به سقط نشد 

الآنم خوابیده کنارم خجالت میکشم از خودم که قصد داشتم بچمو بکشم

لا الله الا انت سبحانک انی کنت من الضالمین 💙