2777
2789

اولا نمیذاره بچه‌ش بیاد پیش بچه‌های ما بازی کنه با اینکه خونه‌ش نزدیکه، واقعا حس میکنم بچه‌های ما ادب ندارن یا مشکلی دارن که نمیذاره

دوما یه کاری به این بچه کرده که کاملا گوش به فرمان مادرشه

بعدم کلی کلاس اینور اونور میبرتش بچه‌ش هم زرنگ و باهوش هست خیلی قشنگ و شمرده حرف میزنه کلی اطلاعات داره فراتر از سنش

و در نهایت اینکه خودش به دختر من خیلی دقیق نگاه میکنه انگار میخواد عیب بیرون بکشه ازش

بچه‌ها یه لحظه وایسید بقیه‌شو بگم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اما دختر خودم، در موردش استرس دارم مدام

چون خوب و با معنی حرف نمیزنه، حرفهایی میزنه که مربوط به تخیلش هستن و تنها من میدونم معنیشون چیه بقیه بچه‌ها زیاد نمیفهمن چی میگه. تازه لهجه هم داره

دوما انقد پول ندارم که براش لباسهای به‌روز بخرم یا کلاسهای متنوع ببرمش. همیشه نسبت به بقیه لِولِش پایینتره از این لحاظ هم

سوما با هوشه ولی زرنگ نیست کمی احساس میکنم شُله. بخاطر همین دیگران متوجه نمیشن باهوش هست

و درنهایت اینکه زیاد به حرفم نیست گاهی هم داد میزنه در جواب درخواستهام.میدونم گه اون مادر با داد و تهدید بچه‌شو رام کرده اما من نمیتونم ینن دخترم ظرفیت داد شنیدن نداره و ازم دور میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم بچت چن سالشه ولی الان تا بچه هست میتونی بهش یه لطف بزرگ کنی و کلاس زبان و موسیقی و یه ورزش ب ...

ورزش میبرم ولی بی علاقگی نشون میده منم سست شدم دیگه فقط گاهی میبرمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
داری مقایسه میکنی اشتباهه بچه با بچه ،زمین تا آسمون فرق داره فقط دخترتو دوست داشته باش ودرکش کن

مدام توی فکرشم دوس ندارم پایین باشه

به کلاسی که میبرم

رفتارش

حرف زدنش

دفاع از حق خودش

ظاهرش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر من ۵ دختر اون ۸

دختر ۵ ساله رو کجا میبری؟

بچت زده میشه

خیلی کوچیکه 

مقایسه با هم سن هم اشتباهه چه برسه به اینا

فقط طبق تجربه،اگه الان بفرستیش کلاس،همیشه ناخودآگاه از اون کلاس بدش میاد

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

بزار بچت بچگی کنه به موقعش مجبوره هر روز صبح بره مدرسه بزار راحت باشه بچه هایی که اونجوری بار بیان خیلی وابسته هستن برا هرچیزی خانواده باید بهشون بگهچکارکنن پیامبر خدا گفته بچه تاهفت سال کاری به کارش نداشته باشید

ب عنوان ی مادرکنار بچت باش.. چرا میخای بهترین وعاقلترین بچه دنیا باشه!! چرا میخای با  استعدادترین باشه؟ این مقایسه برای چیه.. بچت چ گناهی کرده اینجوریه.. باهوشه ولی زرنگ نیست خب نیست میخای چ بهش بکنی.. بزار بچه بچگی کنه.. با بچت رفیق باش تا اینکه بخای ازش ی چیزی بسازی باب میلت باشه!؟ ... واینک اون خانم بچش اینطوره مگ مجبورت کردن حتما باهاش در ارتباط باشی.. خدای نکرده این مقایسه میشه ناشکری

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷