2777
2789
عنوان

بچه ها گفتم ی خواسته ای دارما

145 بازدید | 8 پست

ببینید هیچ راهی تو ذهنم نبود از خدا خواستم اگه راهی هس نشونم بده

امشب یهو ی راهی ب ذهنم رسیده اما نمی دونم که اخر این راه مثل راه های قبلی هست و نمیرسم به اون جایی که میخوام 

یا امکان داره همین راه منو برسونه به خواستم 

اما تو دلم افتاده انجام بدم؟ خطریم نداره 

تقریبا راحته 

درضمن با این راهی که من برم ب جای ی فرصت دوتا موقعیت خوب گیرم میاد شاید حتی اخرشم خوب شد 

انجام بدم؟ 

خب اینم سوال داره؟

داری میگه ضرر نداره تهش اینه که نشه دیگه

به نظرمبه امتحانش می‌ارزه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینم سوال داره؟ داری میگه ضرر نداره تهش اینه که نشه دیگه به نظرمبه امتحانش می‌ارزه

اره ببین شبیه این راهو ی بار رفتم اما نشد 

الان این دقیقاهمونه ها ی تفاوت های کوچیکی فقط داره  

یعنی ممکنه بشه؟ 

امید بده بهم 

اگر راهیه که به کسی آسیب نمیرسه و احتمال میدی به مقصد میرسی حتما برو  خدا پشت و پناهت باشه&nbs ...

اره بالاتر گفتم 

من قبلا این راهو رفتم  اما خدا انگار دوباره میخواد این راهو امتحان کنم 

بنظرت اون دفعه نشده این دفعه ممکنه بشه؟ 😕😔

اره ببین شبیه این راهو ی بار رفتم اما نشد  الان این دقیقاهمونه ها ی تفاوت های کوچیکی فقط داره ...

تو امید دادن خیلی خوب نیستم

ولی خب تا امتحان نکنی که متوجه نمیشی میشه یا نه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
[QUOTE=318334754]اره بالاتر گفتن  من قبلا این راهو رفتم  اما خدا انگار دوباره میخواد این ر ...

خیلی ممنون بابت دعات 

خوابو ازم گرفته این موضوع 

میشه ی بار دیگه هم دعا کنی برام