2777
2789
هر چندوقت یه بارمیخوره؟

ماهی دوسه بار

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی شوهر مست میاد خونه چیکارکنم

درسته الان میان منو میخورن ک چشه مشروب فلان ولی بستگی به نظر هرکس داره من مخالفم شوهرمم مست بیاد خونه قطعا میندازمش بیرون 

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
اگه هیچی نگم کاری نداره اگه اعتراض کنم دعوا و کتک کاری همیشه نمیخوره وقتی یه مشکلی داره مثلا ماهی یا ...

ی چیزی بگم؟

من همیشه فکر میکردم وقتی مست هستن میان سمت زنشون برای رابطه...

فکر کنم جم تی وی زیاد دیدم...  

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

نه بعضی مواقع اونجوریه چون میدونه بدم میاد شمشیر و از رو میبنده

وقتی مستی از سرش پرید باهاش حرف بزن ....از عواقب این کار بگو...خدایی نکرده الکلی نشه‌‌...انشاالله ک بذاره کنار

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

خب پس زیاده روی نمیکنه و وقتی مست هس کاریش نداشته باشی خوبه؟ بنظرم حساسیت و کم کن و وقتی میخوره اصل ...

می‌دونی چون رفته بود باغ بهش گفتم نکنه زن بردین اونم عصبی شد گفت قران ودست میزارم که فقط من دوتا دوستام بودیم باورکنم؟

صدبار گفتم میگه گذری میخورم همیشه نیست

عزیزم ببخشید که به این تاپیکت آمدم

من هم همسرم عصبی بود و هر روز خدا دعوا و سرو صدا راه می انداخت

اما الان یکسال میشه که بحث نداریم

گفتم شاید کمک بشه هر چند الان با این کوفتگی بدن حق با شماست

بنظر همسرتون افسردگی شدید داره و آدم شادی نیست

درسته؟ و اینکه افراد افسرده حرف نمی‌زنند و با زدن دیگران و یک کار عملی تلافی میکنند مثل کتک زدن شما

همسرم موقع غذا خوردن رعایت نمیکنه و فرش کثیف میشه و من نباید  مستقیم بهش بگم چرا کثیف کردی؟ شما آهسته زیر سیگاری بیار تا کم کم این رفتار اصلاح بشه

و کلا من و شما سیاست نداریم 

وقتی فحش داد فقط سکوت کن بخاطر پسرت !!

جواب ندی چیزی از شما کم نمیشه

من خودم موقعی که خیلی عصبانی هست سریع ازش دور میشم و میرم حموم و یا سرویس

و اینکه شوهرت رو مثل یک بیمار ببین !!! که احتیاج به کمک داره باور کن!!!

تا میتونی دستش رو بگیر که خیلی آرامش میگیره

سعی کن روی پسرت تمرکز کنی تا بره دانشگاه 

زمان همه

مشکلات رو حل می‌کنه !!

اگه میتونی توی خونه مدام موسیقی بزار و خونه رو شاد کن شما باید همه چی رو مدیریت کنید 

امیدوارم بهتون کمک کرده باشم و سلامت باشید

تاپیک کتک خوردنت دیدم حالم گرفته شد . زنگ بزن اورژانس اجتماعی و تقاضای خانه امن کن .

یا هم موقع دعوا بپر زیرش بگیر فشار بده تا از حال بره .

والا یه لگد بزن ناکجا آبادش تا بترکه.

ایندفعه خودتُ مظلوم نشون نده از خودت دفاع کن .فکر کن تو هم جنس مذکری بهش حمله ور شو

تشنه آب فراتم ای اجل مهلت بده    تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا😭😭😭

سلام دوست خوبم تاپیکتو خوندم خیلی ناراحت شدم ببین تو حرفات گفتی شوهرت بیرون آدم خوبیه درسته پس شما هم روشتو تغییر بده از در رفاقت وارد شو ببین چطوری دوست داره همونجوری باش مثل دوست باش براش سخت نگیر تو هیچ زمینه ای هیچ زمینه ای فحش داد ناراحت نشو اصلا بگو حقشونه چقد من ناراحت بودم هیچکس براش مهم نبود وقتی واکنش نشون میدی یعنی میگی من رو این آدما حساسم واسه ناراحت کردنم ازشون استفاده کن بعد دعوا میخای اشتی کنی بگو فلانی باید ببریم فلانجا ک از دلم دربیاد یا مثلا غروب برام خواراکی ک دوست دارم بخری مثلا ی چیز دم دستی ارزون چون مجبوری آشتی کنی حالااین وسط ی نازی هم کردی رابطه ی کم بهتر میشه ازش رابطه بخواه حتما بعضی وقتها قرص پوکساید از داروخونه بگیر بریز تو قوطی ویتامین دی جلو چشمش یکی خودت بخور یکی اون بده بخوره عوارض اصلا و ابدا نداره فقط خوشحال میشه و کتک و دعوا از سرش میفته امیدوارم کمکی کرده باشم 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

با شوهرت حرف نزن هر چیزی که به خوبی بهش میگی اون بد برداشت میکنه و بهش برمیخوره که ی وخ تو زور نشی چون بیماره 

فکر کن داری با یه بیمار روانی زندگی میکنی 

بیمار را خوبش کن

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...