2777
2789
عنوان

بچه از کثیفی نمیشد نگاش کرد😑

692 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها .میدونم به من ربطی نداره ولی واقعا عصبانی شدم و دلم سوخت بچه فامیلمون هروقت میدیدم کثیف و شلخته بود امروز دیدمش برق از سرم پرید کله بچه بو گند کثیفی میداد موها شونه نکرده صورت و بدن کثیف با اینکه بچه قشنگی هست اگه بهش می‌رسید مادرش حتی میشد به عنوان مدل باشه بچه. دلو زدم به دریا گفتم بچه رو حمام کن گناه داره 

گفت خودش از حمام فراریه خیلی گریه میکنه البته اینو راست میگه ولی خب فراری باشه یعنی ی مادر نباید با زور هم شده بخاطر سلامتی بچه ببرتش حمام خیلی عصبانی ام فامیل نزدیکمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگو با بازی و جایزه و اینا ببرش حموم. ازین اردکا و اسباب بازی های آبی بخره براش. شامپو خوشگل بخره . با مهربونی ببرش حموم. بچه اگه بهش خوش بگذره فرار نمیکنه از حموم. مادرش باید وقت بذاره

دخالت نکن عزیز. شما که جای اون نیستی.خودت مادر بشی میبینی چقدر سخته بچه داری

دلم‌میخواست همونجا میبردمش حمام  به زور هم شده حمام میدادم .خب مریض میشه جیگرم سوخت اینطوری دیدمش 

مادره بیخیال.منم‌ دیدم.بچه چهاردستو پا...می‌رفت...غذا میخورد ۳روز ب ۳روز لباس عوض میکرد مادره...مو همیشه چرب....گوش بچه کثیف.بعضی مادرا حال آدم و بهم میزنن.ولی خب من چیزی نمیگم.تنها واکنش اینه ک بغلش نکنم...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

درسته بچه گناه داره باید همیشه تمیز باشه . من با اینکه پسرم واقعا واقعا تمیز بود و روزی دو سه دست لباس برای عوض میکردم و یه روز درمیون میبردمش حموم بازم  پدر شوهرم تیکه مینداخت بهم نمیدونم چرا ولی من کوتاهی نکردم تو این مورد

خب بگو با بازی و جایزه و اینا ببرش حموم. ازین اردکا و اسباب بازی های آبی بخره براش. شامپو خوشگل بخره ...

اتفاقا من‌پیش نهاد دادم مادر هم بنده خدا همه راهی رفته دیده نمیشه دیگه ول کرده بچه رو هیچ وقت تمیز نیست این طفل معصوم خب وفتی بچه به هیچ صراطی مستقیم نیست بلید به زور متوسل شد هرچند کاملا مخالفم ولی خب واقعا انگار بچه بمیرم فوبیا داره 

درسته بچه گناه داره باید همیشه تمیز باشه . من با اینکه پسرم واقعا واقعا تمیز بود و روزی دو سه دست لب ...

عجب اینجور حرفا آدمو میریزه بهم پدرشوهرتون رو میگم 

خداقوت بهتون

پسر من تا دوسالگی از حموم وحشت داشت جوری که سیاه و کبود میشد و نفسش میگرفت و منم دیر به دیر میبردم چون واقعــــــــــا سخت بود یا میبردم سریع میشستم میاوردم درسته خوب تمییز نمیشد ولی ظاهرش خوب بود موهاش تمییز میشد ،

مادره بیخیال.منم‌ دیدم.بچه چهاردستو پا...می‌رفت...غذا میخورد ۳روز ب ۳روز لباس عوض میکرد مادره...مو ه ...

آره واقعا .من خودم بشدت مخالف اینم با زور برای بچه کاری کرد ولی خب وقتی بچه به هیچ صراطی مستقیم نیست توام نباید خودت  راحت کنی بگی حمام دوست نداره و بچه همیشه جنگی باشه باید هفته ایی ی بار حداقل به زور متوسل بشی حمام کنی آخه خوده بچه مریص میشه چی بشه ما بدبختی بریم به دادش برسیم حمام بدیم تازه بهشون هم برمیخوره چرا بچمو اذیت میکنید ولی بعدش بهش کادو و.... میدیم

اگه نزدیکه میتونستی ببری. بچه با مامانش اینطوریه. به حرف دیگران گوش میکنه🤭

بردیم چند بار به زور بریدمیش بعدش کادو دادیم ولی مادر بشدت بهش برخورد که چرا بچمو گریه انداختید دیگه نبردیم تا امروز دیدمش ماتم برد و دلم رفت براش آ غصه