2777
2789

من میخوام این لباس رو بدم خیاط بدوزه خیاط گفته ۳۸۰۰ دستمزد میگیرم چون در بالاتنه باکس دوزی میشه 

من گفتم خوب باکس دوزی نکنید گفت به این زیبایی نمیشه 

بنظر شما خیاط ها ی حرفه ای میشه اینکارو بدون فنر دوزی در اورد؟

امید آخرین چیزیست که میمیرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه این لبای بالتنه اش خیلی بالاعه بعدم پارچه تور لباس و نگه میداره  باکسدوزی و اینا برا وقتی صروریه که بالای کاپ سینه یا ب اصطلاح یقه هیچی نباشه 

بعدم ب نظر من ریسک نکن یا ۶ میلیون لباس زیبا و خاص میتونی بخری حیف پول دستمزد و پارچه

باکس دوزی تو مزون دو تومن تا ۲۵۰۰ دستمزدشه این خیاط داره زیاد میگیره اگه اندامت نقصی نداشته باشه بدون باکسو فنردوزی هم همینطور خوشگل رو تن میشینه دختر عمم داد دوختم واسه عقد بدون فنردوزی و اینا

باکس دوزی تو مزون دو تومن تا ۲۵۰۰ دستمزدشه این خیاط داره زیاد میگیره اگه اندامت نقصی نداشته باشه بدو ...

واقعا؟

البته خیاط ماهریه...

از این بیشترم هست یه خیاط دیگه گفت ۵/۵

اول اینکه این لبای بالتنه اش خیلی بالاعه بعدم پارچه تور لباس و نگه میداره  باکسدوزی و اینا برا ...

نه عزیزم یه سری بزن بازار با شش تومن جنسا همه بنجل و تکراری و زشت..

من پارچه بالاتنه ام سنگ دوزیه تور نیست

این همه لباس قشنگ آماده هست چرامیخوای ریسک کنی..بعدشرمنده اصلا مدل زیبایی نیست

خودم دوسش دارم ...مدلهای بازار تکرارین...همه یه مدل پارچه زرکوب...یا پولک دوری یا مخمل...من برای بالای کار پارچه سنگ دوزی خریدم