2777
2789
عنوان

خانما بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیمیا میگن انگور خوب و شغال میاد میخوره  ایشالا بهترینا نصیبت بشه و عاقبت بخیربشی عزیزم😘😘

مرسی مهربون بابت قلب پاکت همچین دعایی برام کردی بهترینا برات

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

نه گفتم اختیار پولم و سر کار رفتم با خودمه   واز همسرم میخوام که تو این مورد دخالتی نداشته باشه ...

افرین

دقیقا خوب گفتی  منم امسال سر کار نرفتم با توافق همسرم بود شاید تا ۳ سالگی بچم نرم ولی خانواده ش ...

معلومه ک ناراجت میشن. چون خانواده همسر دوس دارن عروس کار کنه ک پسرشون کمتر اذیت بشه!

شاید باورت نشه  چند ماه بعد از عقدمون پدرشوهرم گفت ان شالله با کمک هم کار میکنید فلان چیزو میخرید

من گفتمش  راجب این مسائل صحبت کردیم بابا جون. حتی هزار تومنم من کمک مالی نمیتونم بکنم... چون در غیر اینصورت همسزم از-چشمم می افته و برام بی ارزش میشه ک از پس زندگی بر نمیاد. و زندگیم می پاشه.

و بعد اون دیگ چیزی نگفتن.

از حق نگذرم خانوادش ادمای خوبی هستن‌.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

وای چرا دیگ خونواده همسرتون دخالت کردن

خانواده همسرم خیلی زیادنگران این بودن که به همسرم فشار بیاد  من هم به شخصه مناسبت ها براشون کادو می خریدم و گفتم  دیگه امسال خبری نیست بگم کادو های سنگین  ولی تولد ها رو تا الان گرفتم 

معلومه ک ناراجت میشن. چون خانواده همسر دوس دارن عروس کار کنه ک پسرشون کمتر اذیت بشه! شاید باورت نشه ...

خوبه نگفتن پسرمون بره سرکار بدست بیاره بده تو

خانواده همسرم خیلی زیادنگران این بودن که به همسرم فشار بیاد  من هم به شخصه مناسبت ها براشون کاد ...

همین سرشون بد بار اومده

خوبه نگفتن پسرمون بره سرکار بدست بیاره بده تو

نه دیگه آنقدر م پرو نیستن 

ولی کلا احساس میکنم خانواده ها  دیگه با زمان مامانم اینا فرق کردن الان به پسرا کیس ازدواج معرفی می‌کنه میگن دختره چه کارست قبلا فقط از پسرا میپرسیدن و از دختره میخواستن بپرسن میگفتن چه جور دختری