2777
2789

من نه ازت خونه ماشین و پول و ثروت میخوام

نه شوهر و عشق وحال و تفریح و دوست و از این حرفا

فقط یک تماس و یک خبر خوب همین

ده ساله منتظرم واسه این تماس ده سال زحمت کشیدم و خون دل خوردم هزار بار منو تا دم چشمه بردی تشنه برگردوندی چند بار منو تا عرش بردی با مخ زدی زمین

این بار مطالبه گرم باید بشه این حق منیه که ده سال زحمت کشیدم خون دل خوردم

یک زنگ ی تماس ی خبر خوب همین بعد ده سال این چیز زیادی نیست خودت حاجت دل منو خوب میدونی

اگر هستی الان دستم رو بگیر الان که با زور صد تا قرص نیم خیز دارم تایپ میکنم

اگر نه که من دیگه خدایی ندارم 

هزار بار باهات قهر و آشتی کردم این بار اما جلو ی جمع دارم حرف میزنم این حق منه حق منو باید بهم بدی چیز زیادی نخواستم تا ازت نگیرم ولکن نیستم این بار باید بشه تمام

این بار قهرم ابدی خواهد بود تمام این بچه ها رو هم شاهد میگیرم

اگر دستمو گرفتی اما میام به همشون میگم میام بزرگیت رو شهادت میدم بلاخره بعد ده سال شد

چشم انتظار ی زنگ ی خبر خوش همین

عزیزم اینارو برو ی جا تنهایی دو رکعت نماز بخون اشک بریز و ب خودش بگو صد در صد صداتو میشنوه

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

ولی من تو همین حال بودم و بزرگی شو نشون داد 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین جمله هارو هم گفتم 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یا عالی به حق علی حاجت این دوستمون رو بده مارو برا لحظه ایی از خودت دور نکن

ما ظرفیتش رو نداریم اینجوری امتحانمون نکن 

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
چی باید بهت گفتع شه تو لون زنگ و خبر خوب

بعد ده سال سگ دو زدن ی تماس چند دقیقه ای نتیجه این همه زحمت رو مشخص میکنه چند بار تو این سال ها فک کردم رسیدم دیگه حاجت گرفتم نتیجه خوب شد بابا بلاخره واسه منم شد نتیجه بدبختی کشیدنم رو گرفتم اما دوباره برگشتم نقطه صفر صفر صفر صفر

یا عالی به حق علی حاجت این دوستمون رو بده مارو برا لحظه ایی از خودت دور نکن ما ظرفیتش رو نداریم این ...

به خدا کم آوردم ده سال سگ دو زدم واسه ی تماس که نتیجش رو ببینم هر بار فک کردم شد رسیدم به اون نقطه صفرررررررررررر