2777
2789
عنوان

کاش میشد خابید و دیگ بیدارنشد

118 بازدید | 7 پست

دلم قدر خدا گرفته. فقط ی امشب نیست کلا همیشه همینجور بدبیاری پشت هم. چیکارکنم بچه ها خستم. باردارم همسرم خیانت کرده. نمیتونم ببخشمش اصلا اما فعلا تو خونم. هم بخاطر اینکه کار پیداکنم هم بچم دنیا بیاد. هم یکم خودمو جمع و جور کنم ولی حالم داغونه همش گریه همش حال بد یعنی خدا چرا داره بامن اینجوری میکنه؟ قلبم داره میسوزه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی خواهر هرکی یه جور مشکل داره بخدا منم هرشب آرزو میکنم صبحش تا ابد بیدار نشم ولی مثل اینکه خدا بیشت ...

چرا واقعا گناه ما چیه. گناه دختر نازم چیه جدابشیم اون تکلیفش چی میشه. ای خدا ای خدااااااااااا

چرا واقعا گناه ما چیه. گناه دختر نازم چیه جدابشیم اون تکلیفش چی میشه. ای خدا ای خدااااااااااا

حالا اگه به خاطر بچتون هم شده عزیزم یه جوری کنار بیا هرچند ازنظر من خیانت غیر قابل بخششه رو زندگی خودت پامیزاری با این کار اما بچه خیلی گناه داره این وسط 

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]
حالا اگه به خاطر بچتون هم شده عزیزم یه جوری کنار بیا هرچند ازنظر من خیانت غیر قابل بخششه رو زندگی خو ...

یعنی واقعا دخترم کنار من خوشبختی رو تجربه نمیکنه؟ آخه من هنوز ۲۷ سالمه چندسال باید با این غم بسازم؟؟ هیچ حسی ب زندگیم ندارم حتی ی غذاهم نمیتونم درست کنم. خبلی حالم بده

یعنی واقعا دخترم کنار من خوشبختی رو تجربه نمیکنه؟ آخه من هنوز ۲۷ سالمه چندسال باید با این غم بسازم؟؟ ...

بهت حق میدم گلم هرچی بگی حق داری خدا لعنت کنه هر زن ومردی رو که خیانت میکنه 

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]