2777
2789
عنوان

خیلی اوضاع بد شده مگه نه خانما؟🙁

357 بازدید | 11 پست

دیروز داشتم میرفتم باشگاه

بعد من با دوستم میرم. خونشون دوره با اتوبوس میرم پیشش.

خلاصه زودتر رسیدم دم خونشون منتظر نشستم توی پارک تا بیاد.

صبح ساعت ۸ و نیم اینا بود حدودا

بعد دیدم یه ماشین بود شیشه هاشم مشکی بود بعد خب توش معلوم نبود فکر کردم حتما کسی توش نیست اون موقع صبح.

رفتم خودمو تو آینش نگاه کردم و برگشتم نشستم تو پارک

بعد یه دفعه بعد چند دقیقه نگاهم افتاد به همون ماشین دیدم یه مرده شیشه رو کشیده پایین داشت می‌گفت بیا تو ماشینم.منم رومو برگردوندم

یهو داد زد گفت هرچقدر خواستی پول میدم بابتِ...!!وای بچه ها داشتم سکته میکردم هیچکس نبود گفتم الان پیاده بشه بیاد چیکار کنم.. دیگه سریع شانس آوردم دوستم اومد فرار کردم فقط نفسم در نمیومد یعنی.

اوضاع جامعه خیلی خرابه توروخدا مواظب خودتون باشید😞نمی‌دونم باید دیگه چی بگم

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی صب کن مظنه ش رو از مادرت بپرسم بعد

بله باید همینجوری جواب میدادم حیف تو اینجور موقعیتا از ترس صدام در نیاد

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

منفی نگر نباش شاید خواسته بری فقط سلامت کنه😂😂😂😂

از دست تو😂😂

بله متاسفانه.. من تا اونجاییک میدونم با شوهرم میرم ومیام.. ترسو نیستم ها ولی راحت نیستم.. چون تنهام رفیقی ندارم

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بله متاسفانه.. من تا اونجاییک میدونم با شوهرم میرم ومیام.. ترسو نیستم ها ولی راحت نیستم.. چون تنهام ...

کار خوبی میکنی عزیزم.دیگه نمیشه اعتماد کرد به کسی

کار خوبی میکنی عزیزم.دیگه نمیشه اعتماد کرد به کسی

اصلا اعتماد چه... همین نی نی سایت.. چند وقت پیشا درددل کردم ی خانم اومد پیوی دیدم مرده😐توبه کردم درخاست هیچکیو قبول نکنم این مجازیه وای بحال بیرون

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

اصلا اعتماد چه... همین نی نی سایت.. چند وقت پیشا درددل کردم ی خانم اومد پیوی دیدم مرده😐توبه کردم در ...

آره والا همینو بگو دیگه ببین بیرون از خونه چه خبره