2777
2789

مامانا بچم ی ماهشه شدیدا گریه میکنه صب تا شب ، شب تا صبح، با هیچی اروم نمیشه همه نوع تکون دادن و صدای سشوار و قطره پدی لاکت و گریپ میکسچر و کولیکز فلان هیچیییییی دکترم بردم گفتن نفخه ، عرق نعنام میدم اونم فایده نداره 

اگه راهی میدونین توروخدا بگین نه خواب دارم نه خوراک بچمم داره عذاب میکشه .... 

به زندگیم که نگاه میکنم می‌بینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ ‌‌‌‌‌وقت.  

پاهاشو بازی کن باهاش خم کن تو شکمش تا نفخش تخلیه شه 

شاید آلرژی ب پروتیین گاوی باشه 

ی دستتواز وسط پاش رد کن بزار زیر شکمش یکیم از جلوی صورتش رد کن بزار زیر قفسه سینش تو هوا تکونش بده 

گهوارم عالیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به پتوی گرم ببندش بدنشو گرم نگهدار

از گرما هم بیقراری میکنه اخه 

به زندگیم که نگاه میکنم می‌بینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ ‌‌‌‌‌وقت.  
پاهاشو بازی کن باهاش خم کن تو شکمش تا نفخش تخلیه شه  شاید آلرژی ب پروتیین گاوی باشه  ی د ...

همینجوری نگه میدارم باز جیغ میزنه صداش گرفته دیگ از بس جیغ و گریه کرده😫

اگه شیر خودت رو میخوره رعایت کن اگه شیر خشکیه مخصوص بگیر براش و اینکه پشتش رو با روغن زیتون یا بچه ماساژ بده و حتما آروغش رو بگیر

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
اگه شیر خودت رو میخوره رعایت کن اگه شیر خشکیه مخصوص بگیر براش و اینکه پشتش رو با روغن زیتون یا بچه م ...

اروغ خودش گاهن میزنه بخاطر جیغاش نمیتونم بگیرم 

آلرژی داره احتمالا  مواد غذایی آلرژن رو حذف کن خوب میشه  قرار نیست حتما آلرژیش با علامت ...

چیارو حذف کنم 

اینروزا بجز مرغ و ابگوشت هیچی نمیخورم بخاطر نفخش

چیارو حذف کنم  اینروزا بجز مرغ و ابگوشت هیچی نمیخورم بخاطر نفخش

ببینید من بچه هام الرزی داشتن اولیو که شیر خشک دادم دومی چون نارس بودمجبورا ۴ماه شیر خودمو خورد 

برنامه غذاییم اینشکلی بوذ که 

صبحانه و میوه حذف 

ناهار و شام فقط می‌خوردم 

غذامم اینطور بود که هرچعده۵پیمانه برنج ۱مرغ کامل یا ۵پیمانه برنج و چندتا ماهیچه 

فقط 

شیرم تا۴ماهگی رگ میکرد اینقدر زیاد بود

بچمم وزن۲کیلو دنیا اومد۴ماهگی۸کیلو بود 

هر۱۵روز ۲نفری ۱کیسع برنج مصرف میکردیم 

حقیقتا هم وزنت می‌ره بالاهم خرجت ولی بچت آرامش داره خودتم شیر داری