2777
2789
عنوان

وااااای 😭

498 بازدید | 13 پست

چن روز پیش بزرگسالان ثبت نام کردم(چون طلاق گرفتم مدرسع عادی نزاشتن),بعد سال اخر دبیرستانم، ۱۸ واحد این ترم اول رو برام در نظر گرفتن(رشتمم انسانی)، امروز بهداشت و سلامت و ۵ درس خوندم دیشبم ۱ یه درس واااای الان سرم درد میکنع میخام بخونم نمیره تو مغزم🥹🥹دیروز کتابارو تحویل گرفتم، تصمیم گرفتم تقریبا دو سه یا سه روز یبار ی کتاب رو تموم کنم حس میکنم تا ترم اول وقتی ندارم اخه ۸تا کتابه (تاریخ وزبان و علوم و فنون و مطالعات فرهنگی و...😭) واااای الان سرم درد میکنه چون دیرم رفتم و سال نهایی هستم باید این کتابارو همشو بخونم ن نصف🥹توروخدا بکید شما بودید چیکار میکردید دارم نصفه جون میشم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس خوندن اینجوریه وقتی تازه شرو کردی سخته باید بیوفتی رو غلطک 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم

انقدر فشار نیار بخودت

در طول روزم فقط یک کتاب نخون

پنج تا درس برای ی روز اونم از ی کتاب زیاده کمش کن برو سراغ ی کتاب دیگه اینطوری خسته نمیشی بینشم استراحت داشته باش (استراحت با گوشی و تی وی نه نه نه) هر درسی هم میخونی نمونه سوالای نهایی هم نگاه کن اشنا شی موفق باشی💙

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 
هررررکاری میکنم ی کلمه دیگع تو مغزم نمبرع حس میکنم عقبم😭

بخون امیدوار باش عزیز 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
انقدر فشار نیار بخودت در طول روزم فقط یک کتاب نخون پنج تا درس برای ی روز اونم از ی کتاب زیاده کمش ...

ینی بنظرت فردا ی درس تاریخ بخونم؟ امروز سرم درد میکنع دیگ هرکاری کردم امشب نتونستم حتی از روش هم بخونم🥹

دارم تلاشمو میکنم اما الان هرچی میخام بخونم نمیتونم عذاب وجدان دارم

عذاب وجدان نداشته باش عزیزم.بشین اول از همه رو برگه تاریخ امروز رو بزن و بنویس که چه تصمیم بزرگی برای تحول زندگیت گرفتی و درگیر چه استرس هایی هستی 

دو ماه دیگه ببین چقد به خودت افتخار میکنی.

ولی در کنار این همه تلاش حتما تغذیه کافی و ورزش داشته باش .

یه ساعتایی کلا باید ول کنی درسو تا مغزت ری استارت بشه 

وگرنه مثل الان خسته میشل و دیگه نمیکشه

ینی بنظرت فردا ی درس تاریخ بخونم؟ امروز سرم درد میکنع دیگ هرکاری کردم امشب نتونستم حتی از روش هم بخو ...

حتما این کارو بکن

امشب و فقط ریلکس کن دیگه ادامه نده چون تنها استرس بیشتر میشه بازدهی صفررر

فردا بیدارشدی کتاباتو تقسیم کن بخون

برنامه ریزی کن ک تا یک یا دوهفته قبل امتحان چجوری تموم کنی

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم.